Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért mondják, hogy "egy 20...

Miért mondják, hogy "egy 20 évesnél idősebb szűz lány, vagy egy visszafogott lány kincs"?

Figyelt kérdés
Ezen a fórumon egy csomó kérdésnél azt írják ha valaki panaszkodik, hogy mondjuk 20-23 éves és szűz még, hogy "Örülnék ha egy ennyi idős szűz barátnőm lenne" vagy "Örülj annak hogy visszafogott lány vagy, a pasik jobban szeretik azokat" de közben meg a való életben a nagyszájú, belevaló csajok a népszerűbbek, és nem tartom valószínűnek hogy egy 20-on valahány éves pasi szívesen vacakol egy pl 23 éves szűz lánnyal...
2011. aug. 23. 10:41
1 2 3 4 5 6 7
 41/61 anonim ***** válasza:
2%

A süketet soha nem lehet megyőzni arról, hogy érdemes zenét hallgatni. Nem, mivel neki értelmetlennek tűnik. Hiányzik egy érzékszerve hozzá, hogy értékelje. Egy álszent dolognak tűnik neki, ahogy a zenekat hadonászik a vonókkal, mindenki csak ül és hallgat... Minde értelmetlennek tűnik, mivel hiányzik egy érzékszerve, ezért: SÜKET.

Pont így egy rakás ember sosem fogja megérteni a szüzesség értékét. MErt hiányzik egy érzékszervük: A hit + a Szentlélek a szívükből, ami mindezt a látszólag "érthetetlen" magatartásértelemmel és szépséggel tölti meg azoknak, akiknek a hit képessége adatott.

2011. aug. 23. 12:21
 42/61 anonim ***** válasza:
59%
Egyébként van egy rossz hírem azoknak, akik a szüzet preferálják: meg nem mondod egy nőről, hogy az -e még vagy sem. Nem mindegyik vérzik, nem mindegyik szűk. A nő azt mond, amit akar, márpedig ha választania kell aközött, hogy szűznek, vagy lotyónak tartják majd, akkor az előbbire fog szavazni(ugyanis az emberek fejében vagy frigid vagy kurwa képében szerepelhet csak egy nő, nem ismerik a középutat). Bárki bármit mondhat. Nem az számít voltaképpen, hogy az adott ember hogyan viszonyul éppen hozzád? És pont ez az értékrend nem fog meg, mert nem minden szűz nemes, és nem minden aktív szexuális életet élő nő lotyó. Ezek csak matricák, amik vagy stimmelnek, vagy nem. De ha csak azt nézzük, hogy a sok nőt lefektető férfi hősnek számít, a férfifaló nő meg rib.ancnak, akkor már látszik, mennyire nem számít a szüzesség léte vagy nem léte. Az számít, hogy mit kínál az adott ember, nem az, hogy mit vett korábban. Ha szeret kefélni a nő, mert élvezi, akkor nincs azzal semmi baj. Akkor van baj, ha egy férfi nem elég neki, és csalja a párját. De ha nem, és megállapodik(miért ne?), akkor mi alapja van az ítéleteknek? Fordítva ez úgy hangzik, hogy talán 30 évesen veszíti el a szüzességét valaki, de ha utána megcsalja a párját, akkor hiába várt annyit, nem lesz jobb a legutolsó lotyónál sem. Szóval 2011 végén már ne azt ítéljük el, aki szereti a szexet és sokat űzi is, hanem azt, aki gyáván, sunnyogva átveri azt, aki megbízik benne, legyen az férfi vagy nő.
2011. aug. 23. 12:27
 43/61 anonim ***** válasza:
88%

Én ezt komolyan nem értem,hogy mi ez a szüzesség herce-hurca.

14 évesen összejöttem egy 18 éves fiuval és nem voltam még 15 amikor először szeretkeztünk.Szerettem, ő is szeretett engem.Nem gondolkoztam ilyeneken,hogy jaj várjunk 2 évet mert akkor tuti vagy,hogy várjuk meg az esüvőt.Valahogy kéztetést éreztem a szexre.Kb 2 hónap után voltunk együtt először.Nővérem rákérdezett nagyjából egy hónappal előtte,hogy mia helyzet.Elmondtam,hogy eddig semmi,de kezd "előjönni" a vágy...

Elmondta a tapasztalatait (10 évvel idősebb, mint én),hogy először ovszert használjunk, ne bízzam rá, legyen nálam is.Később akár fogamzásgátlót is szedhetek.A nőgyógyász nem fog élve feldarabolni és amúgyis nem árt elmenni hozzá.Bemutattam otthon is a barátomat, a közeli és később a távoli rokonság is tök természetesnek vette,hogy mi együtt vagyunk és komolyan gondoljuk amennyire lehetséges.Hétvégén aludhattunk csak együtt, mert ő dolgozott én meg suliba jártam.Minden családi eseményre automatikusan számoltak vele, vagy a barátom részéről velem...

3 évig voltunk együtt,furcsa volt látni,hogy az osztályban a lányok nem igazán találják a helyüket nekem pedig van 1 biztos dolog az életembe szüleimen kívül is.Együtt jártunk szórakozni, nagyjából havi 1-2szer jobban értékeltük a csendben kettesben töltött időt.

Mindenki azt hitte,hogy mi hosszú évekig együtt(még).Meglepődtek amikor kiderült a szakításunk(sajnos előjött egy rendezhetetlen ellentét).Békénben váltunk el egymástól, átbeszéltük a dolgot és ebben a témában egyikünk se tudott akkor engedni.

1 évig egyedül voltam, most ismét van barátom lassan 2 éve.

Soha nem bántam meg ezt a 3 évet,nemtudom mi lett volna velem ha akkor ő nincs velem.Pont azokban az években volt ott mellettem amikor kerestem a saját világom,marhaságokból visszarántott,jó elképzelésekben támogatott.Biztos vagyok benne,hogy a szüleim nem tudtak volna visszatartani azokban a dolgokban amikben ő igen.

Nem hiszem,hogy a kor számít akár 18 akár 27 évesen,de ha már ott a vágy és az érzés,hogy de jó lenne, fölösleges görcsösen ragaszkodni a szüzességhez.Ha 2 ember szereti egymást akkor nincs értelme.Biztosra menni meg úgysem lehet szerintem. Én magam se gondoltam,hogy ennek a kapcsolatnak valaha vége lesz és mégis jött valami amiben képtelenek voltunk közös nézőpontra jutni 3év után...

Remélem nagyjából kivehető amit mondani akartam:)

21L

2011. aug. 23. 12:30
 44/61 anonim ***** válasza:
74%

Én úgy gondolom hogy nem mindegy kivel és milyen módon veszti el egy lány a szüzességét és mennyi idősen.

Sok lány a hirtelen váltás miatt ahogy elveszti a szüzességét átesik a ló túl oldalára és nem tudja magát kontrolálni és itt jön képben a férfi hogy mennyire tudja annak a lánynak utána szépen és kifinomultan tanítgatni a dolgokat és mennyire tudja őt kordában tartani és a hatalmas felszabadult energiákat ami a lányban gyülemlett évek alatt azt mennyire sikerül kontrolálni hogy essen át a ló túloldalára.Ha értitek mire gondolok...

Szóval én úgy gondolom hogy nagyon fontos hogy egy lánynak egy olyan ember vegye el a szűzességét akit szeret és a férfi is szereti őt hogy utána szépen és finoman vezesse be a szexuális életben úgy mond....

Mert egy durva önző partner tönkre teheti és elveheti a kedvét egy olyan lánynak a szextől aki sokáig tartogatta.

2011. aug. 23. 12:48
 45/61 anonim ***** válasza:
78%

Szerintem mindenki úgy éli az életét ahogy akarja, aki házasságig tartogatja magát tegye, de ettől én nem voltam mocskosabb nőszemély az oltárnál. Nem ahhoz mentem hozzá akivel elvesztettem a szüzességem (ami nem is volt nagy szám, 10 másodpercig tartott :D), de még mindig jó visszagondolni arra a szerelemre, arra a fiúra, arra a napra, és az utána lévő időszakra míg együtt voltunk. Része lesz a múltamnak és nem bántam meg, holott már rég túl vagyok rajta. A férjemet nem érdekelte hogy szűz vagyok-e és engem sem érdekelt, csak az a fontos, hogy most már csak vele képzelem ez az életem minden pillanatát ez nem attól függ, hogy ki rakta belém először a péniszét.

Aki elmúlt 20 és még szűz az elmúlt húsz és még mindig szűz. Lehet még nem talált olyan fiút akinek odaadná magát, akinek az emlékére később is örömmel tekint vissza és nem undorodva, hogy uram ég hogy jöhettem én ezzel össze...

Az is lehet, hogy valamilyen trauma miatt nem tud kapcsolatot létesíteni, fél vagy hasonló.

És az is lehet (sajnos én baráti körömben sok ilyen szűz már 30-as lány van), hogy magas a mérce, de annyira hogy LEHETETLEN megugrani. Olyan elképzeléseik vannak az ideális férfiról amilyen férfi nem létezik. Viselkedjen úgy mint egy meleg (vagyis szeresse a csajos dolgokat), nézzen úgy ki mint egy filmsztár, és legyen pénzes, és persze legyen baromi kedves, csak a párjának éljen, stb. És ha egy kritérium is hibádzik akkor az illető jelöltnek nincs esélye. Ezeket a lányokat/nőket nem értem. De persze ez is az ő dolguk nem az enyém, csupán nem értem őket. És ebben az esetben nem hiszem, hogy a szüzesség az erényt szimbolizálná, inkább a finnyásságot.

2011. aug. 23. 13:02
 46/61 anonim válasza:
0%
Boldogok a lelki szegények mert övék a mennyek országa ámen.
2011. aug. 23. 13:07
 47/61 anonim ***** válasza:
55%
A szűz lányok miért csak két nőt ismernek? Magukat és a k.rvákat. Én nekem a férjem előtt 4 férfivel/fiúval volt szexuális kapcsolatom. Mikor megismertem a férjem 7 éve voltam szexuálisan aktív, tehát 4 férfi 7 év alatt, akkor én k.rva vagyok? Mert nem vagyok szűz. A férfiak nem szeretik a végleteket ez tény, nem akarnak olyan nőt feleségnek akinek "híre" van, aki mindenkinek megvolt, de aki elvesztette a szüzességét, még nem volt meg mindenkinek.
2011. aug. 23. 13:07
 48/61 anonim ***** válasza:
68%

A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 13:07

Senki nem mondta hogy te ku.rva vagy.De szerintem egy ilyen lány teljesen más legalábbis az én szememben aki tényleg az igazi vár és én azt tapasztalom aki így várt ezzel a dologgal az igazi érkezéséig sokkal jobban tudják egymást értékelni és a férfi is jobban értékeli őt,szerintem ez a mai elkurvult világban az én szememben hatalmas kincsnek számít és én úgy gondolom ha egy ilyen nő sokáig tudja türtőztetni magát,az elárulja hogy mennyire megbízható és kitartó és mennyire tudja magát kontrolálni ha esetleg egy csábító érkezik a képben,mert egy ilyen nő szerintem jobban türtőzteti magát.

Ez az én véleményem és tapasztalatom!

2011. aug. 23. 13:17
 49/61 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó!

A férjem előttem lévő kapcsolata elmondása szerint maga volt a pokol. A nő minden nap elmondta mennyire utálja, elhordta mindennek, ugráltatta, zsarolta, és szexelni is csak muszájból havonta egyszer volt vele.

El tudod képzelni engem mennyire értékel egy ilyen nő után? Én tiszta szívből szeretem, akkor vagyok boldog ha ő is az, az ágyban is megadok neki mindent amire vágyik, imádok főzni rá, összebújunk a tv előtt és szeretjük egymást. Mindezeket ő is megteszi értem/nekem. Nekem is volt olyan párom aki csak kihasznált, csak megváltoztatni akart. Ezek után a férjem maga az álom nekem, a tökéletes partner. Ezt sose érezném ha nem tudnám hogy milyen rossz kapcsolat is létezik.

Tapasztalat.

2011. aug. 23. 13:24
 50/61 anonim ***** válasza:
76%

De mi köze a türtőztetésnek az igazi szerelemhez és a hűséghez? Mert nem az fogja megmutatni, hogy valaki hűséges, hogy hányszor utasította vissza a szexet, hanem az, hogy ha kapcsolatban van, akkor hogyan viselkedik.

Mit mutat meg egy férfiról, ha vár 1 évet a nőre? Hogy fontos neki, és ezért hajlandó várni rá. De mit mutat meg a nőről? Pont az ellenkezőjét. Az az üzenete, hogy ha nem várod ki a periódust, akkor nem kellesz. Ilyen negatív előjellel nem lehet kapcsolatot építeni. Miért kell akkor ez a feszültség? Ha nincs meg a bizalom már az elején, akkor hogyan lehetne később erős? Hogyan egyeztethető össze a szerelem azzal, hogy a nő váratja a másikat, mert nem bízik benne? És miért ítélendő el, ha valaki élvezi a szexet? Milyen kurvulásról van itt szó, kap talán valaki pénzt érte? Ha az alapfogalmak nem tiszták, persze, hogy nagy a zavar a fejekben. Van valami homályos neveltetés, egy nagy adag tiltás és szigor, aztán ez lesz belőle: tilos élvezetből szexelni, mert automatikusan kurwa leszel.

De ha már oly magasztos elvek miatt a nő vár és vár, akkor azzal nem csapja be a férfit? Hiszen mi értelme annyit húzni, ha a szerelem és kötődés adott? Ha pedig ezek hiányoznak hosszú idő után is, mi értelme a kapcsolatnak?

Semmi sértő nincs abban a férfira nézve, hogy "szeretlek drágám, de nem fekszem le veled, mert csak megcsalsz és elhagysz, és amíg nem bizonyítod(házasság?), hogy nem így lesz, addig az ágyban maximum tévézni fogunk."?

És nem akkor bajos a szüzesség, amikor egy nő az érzelmek megjelenése után odaadja. Akkor bajos, amikor még azután sem.

Érdekes lenne megismerni, mitől is félnek annyira a szüzek. A leggyakoribb érvek az elfoglaltság és az igazira várás, pedig szerintem ez elég sovány indok. Érdekes, másnak van ilyesmire ideje egyéb elfoglaltságai mellett is(sőt, hatalmas erőt ad), és az igazi csak egy mese, mert valaki tetszik vagy nem, és ennek felismerése nem tart évekig. Ha pedig abból indulunk ki, hogy az ember képes 180°-ot venni, akkor értelme sincs az igazi dolognak, hiszen minden változhat és változik is, az emberek is. Annál többet nem lehet tenni párválasztáskor, hogy a keretet és a belsőt nagyjából átvizsgáljuk, de a többivel, az ismeretlennel lehetetlen számolni. Akkor mégis minek az a hosszú várakozás?

De egy szűz nőből kiszedni az őszinte félelmeit nehezebb, mint lefeküdni vele, ezért is keresik "örökké" az igazit. Ha az igazi létezne is, inkább sarkon fordulna, mert neki meg Ő nem lenne az igazi nő.

2011. aug. 23. 13:37
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!