Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért mondják, hogy "egy 20...

Miért mondják, hogy "egy 20 évesnél idősebb szűz lány, vagy egy visszafogott lány kincs"?

Figyelt kérdés
Ezen a fórumon egy csomó kérdésnél azt írják ha valaki panaszkodik, hogy mondjuk 20-23 éves és szűz még, hogy "Örülnék ha egy ennyi idős szűz barátnőm lenne" vagy "Örülj annak hogy visszafogott lány vagy, a pasik jobban szeretik azokat" de közben meg a való életben a nagyszájú, belevaló csajok a népszerűbbek, és nem tartom valószínűnek hogy egy 20-on valahány éves pasi szívesen vacakol egy pl 23 éves szűz lánnyal...
2011. aug. 23. 10:41
1 2 3 4 5 6 7
 11/61 anonim ***** válasza:
65%

Én is szűz vagyok, és a hideg ráz, mikor olvasom, amiket írtál, hogy örülnének szűz barátnőnek... sokkal jobban esne, ha azért szeretnének, mert édes és okos vagyok, mint azért, mert van egy hártya a vaginámban.

24/L

2011. aug. 23. 10:56
 12/61 anonim ***** válasza:
56%
Azért ne mondd már, hogy nem vagy defektes, ha ilyeneket mondasz, hogy "tisztán" mégy férjhez. Miért aki szexel az mocskos?
2011. aug. 23. 10:56
 13/61 anonim ***** válasza:
48%
Kedves 24 éves lány, a szüzesség sokkal több, mint egy hártya a vaginában. Azt jelenti, nem voltál még senkié, tiszta vagy és érintetlen, mint egy tiszta lap, és ez nagy érték. Erkölcsi érték. 26/N
2011. aug. 23. 10:57
 14/61 anonim ***** válasza:
28%
Nem vagyok defektes, a "tiszta" az "érintetlen" és a "szűz" szinonimája. Nézz csak utána.
2011. aug. 23. 10:58
 15/61 anonim ***** válasza:
76%

Számomra nem érték. Lehet valaki szűzen egy undorító emberi lény, és lehet valaki nagyon jó ember úgy, hogy szexelt már.

Nem érték, állapot.

24/L

2011. aug. 23. 10:59
 16/61 anonim ***** válasza:
40%
ès arra TE büszek vagy, hogy 26 év alatt nem sikerült egy normális párkapcsolatot felépíteni? Mert én ezt annyira nem reklámoznám...
2011. aug. 23. 11:04
 17/61 anonim ***** válasza:
78%

szia!

Én 28 évesen voltam először a barátommal, akit abban az évben ismertem meg. Hálát adok a sorsnak, hogy vele voltam először, nem valami jöttmenttel!

2011. aug. 23. 11:07
 18/61 anonim ***** válasza:
68%
Most is van párkapcsolatom, és a párom is szűz. Ez elhatározás kérdése. Házasság után egymással elveszítjük.
 19/61 anonim ***** válasza:
76%
Amúgy fiútól függ. Van, aki értékeli, van, aki nem. De aki nem, az olyan is.
 20/61 anonim válasza:
92%

Én 21 évesen vesztettem el a szüzességemet a jelenlegi párommal, akivel már 7 éve vagyunk együtt. Akkor volt annyi idős, mint én most. Egyáltalán nem zavarta, hogy szűz vagyok még. Még mielőtt találkoztunk volna, már tudta, hogy szűz vagyok és mondta, hogy akár egy évet is várna rám.

Én büszke voltam rá, hogy nem tékozoltam el az első alkalmat egy olyan pasira, akivel csak max két hónapot járok.

Pszichológiailag az a jó, ha 17-19 évesen esik túl rajta az ember.(általánosságban)

Én is azt tartom nagy általánosságban normálisnak, ha ekkor történik meg. Hamarabb szerintem semmiképpen nem kéne, később meg max 25-ig elfogadható. Aztán már tuti, hogy valami nincs rendjén az illetővel. Annak tuti, hogy 1-2 hónapos kapcsolatnál nem volt még hosszabb.

És szerintem nem "kincs" ha egy 20-23 éves csaj szűz.

Arra még inkább azt mondanám, hogy úgy jött ki neki, hogy még nem volt alkalom, vagy még nem akarta.

De ha valaki 25 évesen is azt mondja, hogy ő még nem akarja, az már nem normális eset.

Egyébként meg mindenki akkor, amikor akarja, akkor tegye meg.

Én inkább úgy mondanám, hogy az a 20-23 éves csaj a kincs, akit még nem "ismer" 5-8 fiúnál több.

Szerintem azért mondják, hogy kincs, mert sokan 23 éves korukra már annyi pasival lefeküdtek, hogy meg se tudják számolni, vagy azért, mert romantikusan hangzik. Nekem is ezt szokták mondani, hogy milyen romantikus, hogy én csak egy sráccal feküdtem le, és hogy vele akarom leélni az életem. Ez nálam így jött ki..amikor elmesélem, egy pillanatig irígyek rám, pedig abszolút semmi irígyelni való nincs benne. Én meg néha arra gondolok, hogy mért nem találtam a páromra később, amikor már 1-2 fiút kipróbáltam. Persze ezen csak annyira szoktam gondolkodni, mint más azon, hogy milyen lenne, ha csak egy fiúval lett volna egész életében. Bocs, kicsit elkanyarodtam.

2011. aug. 23. 11:08
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!