Miért mondják, hogy "egy 20 évesnél idősebb szűz lány, vagy egy visszafogott lány kincs"?
Van, aki lenéz, van, aki csodál. Középút nincs.
26 éves szűz lány
bizonyos kor felett már nem szívesen kezdenek a pasik szűz csajokkal. nem azért, mert nehéz őket megfektetni, hanem mert nekik tapasztalt, belevaló csaj kell, akit nem kell tanítgatni.
a barátom 32 éves, én 24, imádja velem a szexet :) 17 éves korom óta nem vagyok szűz, és örülök neki, h hamarabb átestem a dolgon, mivel utána már több önbizalmam volt, ha odajött egy pasi.
Elsö:
na, 26 évesen... ott már valami gáz van!
Akkor fordítsuk meg a kérdést..
Kinek kell egy olyan pasi aki már a fél várost megdugta????
Nem sok mindenkinek..csak az ócska lotyoknak
Dugni persze h a nagyszájúakat dugják, de mikor már megállapodnának akkor azt azért nem szeretnék, hogy jövendőbelijük több f@szt fogott mint kilincset
Mert azt hiszik, hogy ezt kell, ezt illik mondani. Én nem vagyok szűz, és külsőre voltam már minden a k.rvástól a szürke egérig. Teljesen egyértelmű volt, hogy szőke hajjal, miniszoknyában sokkal több bókot kaptam, mint most, barnán, maxiban. Most konkrétan észre se vesznek :D
Szóval kamu mind, amikor azt mondják, hogy visszafogottnak lenni jobb. De aki írja, általában maga is elhiszi, amit ír. Holott a visszafogott lányokra rá se néz.
Előző, én is 26 vagyok és szűz, bár nálam inkább így alakult, nem találtam olyan férfit, akivel kölcsönös szerelemben, hosszú párkapcsolatot tudtam volna kialakítani.
Mondjuk én el is ismerem, hogy "valami gáz" van velem, tudom is, hogy mi, és folyamatban van a feldolgozása.
ON: Én se feltétlenül mondom, hogy "nagy kincs" vagyok, kicsit talán túl van misztifikálva a szüzességtéma. Az viszont tuti, hogy ha emiatt nem kellek egy férfinak, akkor mehet a levesbe...
26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!