Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért mondják, hogy "egy 20...

Miért mondják, hogy "egy 20 évesnél idősebb szűz lány, vagy egy visszafogott lány kincs"?

Figyelt kérdés
Ezen a fórumon egy csomó kérdésnél azt írják ha valaki panaszkodik, hogy mondjuk 20-23 éves és szűz még, hogy "Örülnék ha egy ennyi idős szűz barátnőm lenne" vagy "Örülj annak hogy visszafogott lány vagy, a pasik jobban szeretik azokat" de közben meg a való életben a nagyszájú, belevaló csajok a népszerűbbek, és nem tartom valószínűnek hogy egy 20-on valahány éves pasi szívesen vacakol egy pl 23 éves szűz lánnyal...
2011. aug. 23. 10:41
1 2 3 4 5 6 7
 21/61 anonim ***** válasza:
Az a férfi aki annyira odavan érte, annak egy jó erős birtoklási vágy áll a háttérben. Na meg a szűz előtt leégni se lehet, mert nem tapasztalt ugye..
2011. aug. 23. 11:08
 22/61 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Az igazat megvallva én 22 vagyok, és defektesnek tartom magam. Hogy nem sikerült egy hosszútávú kapcsolatot kialakítanom, ennek lelki okai vannak, de aki ezt nem tudja az nem tart normálisnak. Tudom, hogy a mai világban ez már ritkaság számba megy hogy valaki a 20-as éveiben szűz (régen ugye vártak a házasságig, de nem véletlen hogy 16-18 évesen már férjhez mentek a lányok).

Meg az is eszembe jutott, hogy túlnyomó részben a nők idősebb pasikkal jönnek össze. Ugye most vagyok 22. Ha összeismerkednék egy 25 vagy annál is idősebb pasival, nem is lenne kedve velem bajlódni. És ahogy egyre idősebb leszek, csak mégnehezebb lesz.

2011. aug. 23. 11:09
 23/61 anonim ***** válasza:
76%
Hali! 5 hónappal múltam el 26 éves amikor elvesztettem a szüzeségemet,nem tartottam éppen nagy gáznak az egészet, inkább már nagyon hiányzott egy társ. Otthonülös típus voltam, nem igazán érdekelt a bulizás (ez nevezhetjük annak na ez gáz), no de kéremszépen nincs két egyforma ember. az egyiknek lételeme a buli a másik nem szereti. Én sem ítélem el azt aki szeret bulizni.Így viszont nem nagyon volt alkalmam ismerkedni, pedig aki ismer teljesen normális lánynak tart. Szóval akivel először lefeküdtem, most már a férjem és nagyon nagyon BOLDOGOK vagyunk. Van egy gyönyörű, okos 10 hónapos kislányunk. És komolyan nagyon jó a szexuális életünk. A férjem türelmesen megtanított mindenre, azt mondja megérte. Imádja velem a szexet. Így alakult az életem, nem terveztem el előre semmit, de nem csinálnám máshogy. És nem vágyom másra. Néha nem is hiszem el, hogy ilyen is van. Ház, gyerek, boldogság és csodás szex. Pedig 26 fölött kezdtem. Minden embernek más az életútja ez egyszerűen el kell fogadni akár 2011-et írunk akár nem. 30/N
2011. aug. 23. 11:09
 24/61 anonim ***** válasza:
70%

17-18 évesen is össze lehet jönni normális, rendes fiúval, aki normálisan bánik veled és figyel rád az első alkalommal.

és igen, sztem aki 26 évesen még ott tart, h nem volt egy normális párkapcsolata, azzal valami bibi van... mert azt képtelen vagyok elhinni, h nem is vágyott még rá soha.

2011. aug. 23. 11:10
 25/61 anonim ***** válasza:
55%

Kíváncsi volnék a szüzek hogy ismerkednek:)

Vagy hogy hol talált olyan pasit,aki szűz huszonévesen és büszke rá.Tényleg érdekelne!

2011. aug. 23. 11:10
 26/61 anonim ***** válasza:
100%
11:09-es vagyok ismét! most olvastam a kérdező kommentjét! a féjem most 32 éves. Tehát amikor találkoztunk 28 volt. Mint irtam türelmes volt mindenben. Úgyhogy amit írtál nem, biztos, hogy úgy van.....emberfüggő. Azért van türelmes gyengéd pasi a világon, csak nehéz rájuk találni...néha még el sem hiszem, hogy nekem sikerült.
2011. aug. 23. 11:13
 27/61 anonim ***** válasza:
100%
Az a legfontosabb, hogy az ember boldog legyen kedves szerető hűséges társat találjon. Hát tényleg nem értitek, hogy ez a lényeg? Akkor meg mit vitatkoztok.? Ha 17 évesen tatált rá vagy 26 évesen de boldog akkor SEMMI más nem számít csak ez! Aki ezt nem érti, na az a gáz, semmi más......:)
2011. aug. 23. 11:20
 28/61 anonim ***** válasza:
84%

Nagyon sokan hiszik azt, hogy a szűz nőket azért "tisztelik", mert tartogatják magukat, és csak az igazira várnak. Ennek azonban más oka van, mégpedig egyáltalán nem nemes oka: nagyobb dicsőség az, ha az illető nő pont neked adja a szüzességét, és nem volt még sosem mással. Az is bőven benne van, hogy a domináns férfiak imádják a szűz lányokat, mert a tény, hogy huszonéves korára még mindig nem feküdt le senkivel azt mutatja nekik, hogy az illető irányításra szorul, tanításra, vezetésre. Az jön le, hogy az ilyen nőket könnyű uralni, hiszen annyira félszegek, hogy még a szexualitásukat sem tudták kifejleszteni, vállalni.

A hatalmas tisztelet mind ebből fakad, mert izgalmasabb egy olyan nő, aki még nem bejáratott, mint az olyan, aki már tudja mi a téma. Semmi kihívás nincs abban, ha egy bejáratott nőt megdughatsz, de ha eléred, hogy valaki veled feküdjön le életében először, az már nagyobb kihívás.. amíg meg nem kapod. Viszont van egy limit. Senki se mondja nekem, hogy ha valaki 28 éves, akkor normálisnak számít, hogy még szűz. Akkor ott vagy hatalmas önértékelési zavar van, vagy irracionális félelmek, esetleg irreálisan magas elvárások, vagy talán jó nagy adag vallásos bigottság.

Személy szerint ki nem állhatom a szűz nőket, mert nem magabiztosak, ami azonnal elveszi a vonzerejüket a szememben. Úgyis tudja mindenki, hogy akarja, ő is tudja, hogy akarja, mégis vár és vár.. Jaaj, ő -e az igazi, fájni fog -e, jó lesz -e, jól teljesít -e, tetszeni fog -e a pasinak.. Ezek mind faroklohasztó dolgok. Amikor pedig végre tényleg odáig jutna a dolog, akkor annyi gátlás van bennük, hogy 3 évvel az első után is a misszionárius lesz a szexuális aktus csúcsa. Szökőévente talán le is pippant, persze csak ímmel-ámmal.

Az eddigi szűz lányokkal mind így jártam. És a szűz lányok szemében minden olyan pali seg.gfejnek számít, aki hamarabb mer próbálkozni, mint 1 hónap. És itt nem az a gond, hogy "vacakolni" kell, hanem az, hogy megy az álszent viselkedés, miközben tény, hogy az egészséges szexuális élet minden kapcsolat alapja. Az nem fog segíteni, ha csak azért tartja magát vissza valaki, mert állandóan bizonytalan.

Az ilyen nővel gyakorlatilag úgy érzi magát az ember, mintha egy kö.csög lenne, mert mer szexuálisan vonzódni a párjához, a nő pedig nem adja magát oda hónapokig, mert attól retteg, hogy csak strigula lesz. A férfi pedig vár és vár, egy ideig, de nem örökké. Nő a feszültség, és megromlik az egész, mielőtt igazán elkezdődhetne. Miután pedig szakítanak, a szűz nő még indokoltnak is látja a váratást, hiszen "az a szemét pasi nem várt rám még fél évet, csak dugni akart úgyis"

Na ezért nem tartom kincsnek a szűz nőket bizonyos kor fölött.

2011. aug. 23. 11:21
 29/61 anonim válasza:
78%
Szerintem egy normális intelligens pasi inkább fog meg egy szűz 20onévest mint egy világ k*rváját és szívesen bajlódik egy tapasztalatlannal...egyébként mit is jelenet ez.?Azt sem tudja mi fán terem a nő és a féfi vagy azért már van rálátása a dolgokra?lehet valakivel nehezebb lesz az első alkalom vkivel meg isteni.Amúgy én is olyan 23 évet mondanék amíg még nem fura dolog h valaki még nem szexelt.Én most vagyok 21 volt már kapcsolatom de nem olyan igaziak és nem bántam meg h nem feküdtem le ezekkel a "lovagokkal" mostanra viszont beláttam hogy szükségem van egy társa.és hogy tökéletes nem létezik....szerintem akik 25 felett még szüzek borzasztó mód türelmesek a munkájuknak élnek jól elvannak egyedül stb.Én nem bírnám ki addig.Az ember társas lény nem szerzetesi életódra született.
2011. aug. 23. 11:21
 30/61 anonim válasza:
79%
szerintem ez a szűz nem szűz dolog kb olyan mint mikor azon veszekednek hogy mikor jobb szülni 20 évesen vagy 30 évesen. semmi értelme. mindenkinek a magánügye. persze véleménye lehet az embernek. nekem az a véleményem 30 éves fejjel hogy az sem jó ha valaki túl korán kezdi és az sem ha túl későn. nekem 19 évesen lett barátom, ami már az akkori korosztályom szerint kicsit későn volt, de engem soha nem érdekelt ki mit mond. azóta volt pár komoly kapcsolatom és rengeteget tanultam belőlük. tapasztalatot szereztem. ha most érintetlenül előző kapcsolat nélkül házasodnék tuti válás lenne belőle 1-2 éven belül. kellenek a csalódások és tapasztalat is.van egy barátnőm velem egyidős és még szűz. nem büszke rá, nem vallási okokból, egyszerűen így alakult. szegény szenved mert nem tud kapcsolatot kialakítani férfiakkal. beszélgettem jópár férfival mi a véleményük ha valaki még 30 évesen szűz és kivétel nélkül mindegyik azt mondta hogy nem szívesen menne bele egy olyan kapcsolatba. hoszzáteszem mind tanult, rendes férfi, nem linkek.
2011. aug. 23. 11:22
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!