Miért mondják, hogy "egy 20 évesnél idősebb szűz lány, vagy egy visszafogott lány kincs"?
Köszi a válaszokat.
Az igazat megvallva én 22 vagyok, és defektesnek tartom magam. Hogy nem sikerült egy hosszútávú kapcsolatot kialakítanom, ennek lelki okai vannak, de aki ezt nem tudja az nem tart normálisnak. Tudom, hogy a mai világban ez már ritkaság számba megy hogy valaki a 20-as éveiben szűz (régen ugye vártak a házasságig, de nem véletlen hogy 16-18 évesen már férjhez mentek a lányok).
Meg az is eszembe jutott, hogy túlnyomó részben a nők idősebb pasikkal jönnek össze. Ugye most vagyok 22. Ha összeismerkednék egy 25 vagy annál is idősebb pasival, nem is lenne kedve velem bajlódni. És ahogy egyre idősebb leszek, csak mégnehezebb lesz.
17-18 évesen is össze lehet jönni normális, rendes fiúval, aki normálisan bánik veled és figyel rád az első alkalommal.
és igen, sztem aki 26 évesen még ott tart, h nem volt egy normális párkapcsolata, azzal valami bibi van... mert azt képtelen vagyok elhinni, h nem is vágyott még rá soha.
Kíváncsi volnék a szüzek hogy ismerkednek:)
Vagy hogy hol talált olyan pasit,aki szűz huszonévesen és büszke rá.Tényleg érdekelne!
Nagyon sokan hiszik azt, hogy a szűz nőket azért "tisztelik", mert tartogatják magukat, és csak az igazira várnak. Ennek azonban más oka van, mégpedig egyáltalán nem nemes oka: nagyobb dicsőség az, ha az illető nő pont neked adja a szüzességét, és nem volt még sosem mással. Az is bőven benne van, hogy a domináns férfiak imádják a szűz lányokat, mert a tény, hogy huszonéves korára még mindig nem feküdt le senkivel azt mutatja nekik, hogy az illető irányításra szorul, tanításra, vezetésre. Az jön le, hogy az ilyen nőket könnyű uralni, hiszen annyira félszegek, hogy még a szexualitásukat sem tudták kifejleszteni, vállalni.
A hatalmas tisztelet mind ebből fakad, mert izgalmasabb egy olyan nő, aki még nem bejáratott, mint az olyan, aki már tudja mi a téma. Semmi kihívás nincs abban, ha egy bejáratott nőt megdughatsz, de ha eléred, hogy valaki veled feküdjön le életében először, az már nagyobb kihívás.. amíg meg nem kapod. Viszont van egy limit. Senki se mondja nekem, hogy ha valaki 28 éves, akkor normálisnak számít, hogy még szűz. Akkor ott vagy hatalmas önértékelési zavar van, vagy irracionális félelmek, esetleg irreálisan magas elvárások, vagy talán jó nagy adag vallásos bigottság.
Személy szerint ki nem állhatom a szűz nőket, mert nem magabiztosak, ami azonnal elveszi a vonzerejüket a szememben. Úgyis tudja mindenki, hogy akarja, ő is tudja, hogy akarja, mégis vár és vár.. Jaaj, ő -e az igazi, fájni fog -e, jó lesz -e, jól teljesít -e, tetszeni fog -e a pasinak.. Ezek mind faroklohasztó dolgok. Amikor pedig végre tényleg odáig jutna a dolog, akkor annyi gátlás van bennük, hogy 3 évvel az első után is a misszionárius lesz a szexuális aktus csúcsa. Szökőévente talán le is pippant, persze csak ímmel-ámmal.
Az eddigi szűz lányokkal mind így jártam. És a szűz lányok szemében minden olyan pali seg.gfejnek számít, aki hamarabb mer próbálkozni, mint 1 hónap. És itt nem az a gond, hogy "vacakolni" kell, hanem az, hogy megy az álszent viselkedés, miközben tény, hogy az egészséges szexuális élet minden kapcsolat alapja. Az nem fog segíteni, ha csak azért tartja magát vissza valaki, mert állandóan bizonytalan.
Az ilyen nővel gyakorlatilag úgy érzi magát az ember, mintha egy kö.csög lenne, mert mer szexuálisan vonzódni a párjához, a nő pedig nem adja magát oda hónapokig, mert attól retteg, hogy csak strigula lesz. A férfi pedig vár és vár, egy ideig, de nem örökké. Nő a feszültség, és megromlik az egész, mielőtt igazán elkezdődhetne. Miután pedig szakítanak, a szűz nő még indokoltnak is látja a váratást, hiszen "az a szemét pasi nem várt rám még fél évet, csak dugni akart úgyis"
Na ezért nem tartom kincsnek a szűz nőket bizonyos kor fölött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!