Szüzesség elvesztése? Egy 14/L, és Egy 23/F? Mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Ez lesz az első , és mindenképp egy tapasztalt fiúval szeretném... Ő már nagyon öreg hozzám? ( Már smároltunk.. de ezt akarjuk , következő lépésként.. )2011. aug. 8. 19:56
71/84 anonim válasza:
Te fogyatékos vagy xDDD Nem azzal lenne célszerű elveszíteni akit szeretsz te idióta agyoniskolázott KISLÁNY! Tedd meg;) aztán majd megbánhatod ezerszer;D
72/84 anonim válasza:
elég pedofil az a f*sz! Bocsika a durva kifejezésekért, de egy olyannal elveszteni a szüzességed, akit nem szeretsz, baromság, és szerintem 16 év alatt is kicsit korai...nem is kicsit...jah, és a tapasztalathoz nem egy alkalom kell...a qurvája akarsz lenni?
73/84 anonim válasza:
Nah erre mondja a pórnép hogy csitri. A 23éves palid is megér egy misét. Gyerekekkel kezd? Jó nagy lúzer lehet.
75/84 anonim válasza:
Total huje vagy, csak azert lefekudni valakivel hogy tul legyel rajta. Nagy hujeseg, raadasul 14 evesen, latsyik, hogy meg kis buta vagy.
76/84 anonim válasza:
utolsó! Te meg látszik hogy nem ismered a(z) j és a ly használatát;)
77/84 anonim válasza:
Remélem a pasi börtönbe kerül te meg terhes leszel, mert rosszindulatú vagyok. Azért majd írj, hogy milyen volt. ;)
78/84 anonim válasza:
79/84 anonim válasza:
Lehet én vagyok a hülye, de mintha ugy lenne a törvény hogy hogy ugye 14 év alatt mindenképpen büntethető, ha 14 elmult beleegyezéssel mehet DE a partnere csak 18 év alatt lehet. Az felet megint büntetik (?) na ezt már nem tudom..
80/84 anonim válasza:
Mindegy.. a szülei úgy se törödnek a csórival..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!