Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szüzesség elvesztése? Egy...

Szüzesség elvesztése? Egy 14/L, és Egy 23/F? Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Ez lesz az első , és mindenképp egy tapasztalt fiúval szeretném... Ő már nagyon öreg hozzám? ( Már smároltunk.. de ezt akarjuk , következő lépésként.. )
2011. aug. 8. 19:56
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/84 A kérdező kommentje:
Jöhetnek még válaszok.. ;)
2011. aug. 8. 20:08
 12/84 anonim ***** válasza:
90%

Mi a véleményem?

Az, hogy ribanc vagy; főként azért, mert 14 évesen az a legnagyobb problémád, hogy megd@gasd magad! Aztán egy másik kommentelőnek is igaza van: egy alkalomtól nem leszel tapasztalt, semennyire. Harmadszor pedig: akit igazán szeretsz, azzal majd azért lesz jó a szex, mert szeretitek egymást, nem azért, mert tapasztalt vagy.

Komolyan kérdezem: miért jó ribancnak lenni?

Ezerszer elmondtam már, hogy a 14 éveseknek az ágyban aludniuk kell, nem dugni.

2011. aug. 8. 20:14
 13/84 anonim ***** válasza:
85%

Szi!!!

figyelj te lány...te még nagyon fiatal vagy ehezz.

igazság szerint még az élethez is 1 taknyos kölök vagy...nem,hogy még a szexhez?!?!

várj még azzal 17-18 éves korodig,de miket fecsegek tudod mit?

inkább menj és ba.szasd szét a pi.csádat majd jól megrak aztán kelljen neked még 1* "tapasztalt" fa.sz.

de persze ez CSAK A SAJÁT SZUVENÍR VÉLEMÉNYEM azt teszel amit szeretnél.Csak a lehetőségeket vázoltam fel.

nem oktatok kritizálok és becsmérelek senkit ez csak SAJÁT véleményem. minden jót

Szia

2011. aug. 8. 20:14
 14/84 anonim válasza:
92%

én nem feküdnék le vele :D

inkább lennek az első alkalomkor béna, minthogy megrontsanak kiskoromban :$ xDDD

sztem 14 évesen felesleges

2011. aug. 8. 20:15
 15/84 anonim ***** válasza:
97%
Nem olvastam el a válaszokat, de én azt tanácsolom, hogy 14 évesen még ne kezdj szexuális életet élni! Ha ilyen korán kezded, akkor később gondjaid lesznek a szexuális életedben, rá fogsz unni mindenre, és ez az akkori párkapcsolatodba is kerülhet majd. Meg fogod bánni, hogy ilyen hamar elkezdtél egy olyan dolgot, ami nem való még ebben az életkorban. A szexnek nem az a lényege, hogy tapasztalt emberrel veszítsd el, hanem hogy azzal, akit szeretsz és persze akkor, amikor testileg és lelkileg is érett vagy már hozzá. Akármennyire is annak hiszed magad, 14 évesen még nagyon messze vagy az érett nőtől.
2011. aug. 8. 20:16
 16/84 anonim ***** válasza:
65%
A pasi jó esélyel pedofi.van fiatalabb tapasztalt fiu is.
2011. aug. 8. 20:23
 17/84 A kérdező kommentje:
Mindenki Ribancozik -.-" Szánalmas.. Nem az volt a kérdés h ribanc vagyok e ?! -.-" Normális válaszokat kértem.. Ribancozni én is tudok.. ! -.-"
2011. aug. 8. 20:25
 18/84 anonim válasza:
90%
Szerintem nagyon nagy butaság lenne! Bevallom én is 14évesen veszítettem el, olyannal akit szerettem és együtt voltunk már egy ideje és még utána is sokáig,de nagyon megbántam!Akkor valójában kb semmit sem éreztem, még nem értem meg rá, bármennyire is úgy gondoltam,h igen és ezt akarom... Akkor jöttem erre rá amikor az utána lévő barátommal hosszú együtt járás után kezdtünk egyre közelebb kerülni a szexhez,mert Vele teljesen más volt, akkor se voltam sokkal idősebb (17),de már teljesen más volt, és még azóta is bánom... Azért mondtam el ezt most,hogy hátha Te okulsz ebből és vársz még!Ennyi idősen még akkor sem ajánlanám ha szerelmes lennél,de így meg,h egyszeri alkalom és ráadásul ennyivel idősebb... Tényleg ne tedd!!!!
2011. aug. 8. 20:33
 19/84 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ a : ma 20:33-nak
2011. aug. 8. 20:38
 20/84 anonim ***** válasza:
89%

bocsmá', hogy nem tud mindenki tapasztalatot mondani, nem mindenki feküdt le 14 évesen valakivel:D lényegében mi is ugyanazokat mondtuk, mint az, akinek megköszönted, csak más szavakkal.

ha már erre is érzékeny a kicsiny lelkivilágod, akkor mit fogsz majd kezdeni vele, ha szar lesz a szex a nagy tapasztalt 23 évessel?

2011. aug. 8. 20:41
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!