Szüzesség elvesztése? Egy 14/L, és Egy 23/F? Mi a véleményetek?
Mi a véleményem?
Az, hogy ribanc vagy; főként azért, mert 14 évesen az a legnagyobb problémád, hogy megd@gasd magad! Aztán egy másik kommentelőnek is igaza van: egy alkalomtól nem leszel tapasztalt, semennyire. Harmadszor pedig: akit igazán szeretsz, azzal majd azért lesz jó a szex, mert szeretitek egymást, nem azért, mert tapasztalt vagy.
Komolyan kérdezem: miért jó ribancnak lenni?
Ezerszer elmondtam már, hogy a 14 éveseknek az ágyban aludniuk kell, nem dugni.
Szi!!!
figyelj te lány...te még nagyon fiatal vagy ehezz.
igazság szerint még az élethez is 1 taknyos kölök vagy...nem,hogy még a szexhez?!?!
várj még azzal 17-18 éves korodig,de miket fecsegek tudod mit?
inkább menj és ba.szasd szét a pi.csádat majd jól megrak aztán kelljen neked még 1* "tapasztalt" fa.sz.
de persze ez CSAK A SAJÁT SZUVENÍR VÉLEMÉNYEM azt teszel amit szeretnél.Csak a lehetőségeket vázoltam fel.
nem oktatok kritizálok és becsmérelek senkit ez csak SAJÁT véleményem. minden jót
Szia
én nem feküdnék le vele :D
inkább lennek az első alkalomkor béna, minthogy megrontsanak kiskoromban :$ xDDD
sztem 14 évesen felesleges
bocsmá', hogy nem tud mindenki tapasztalatot mondani, nem mindenki feküdt le 14 évesen valakivel:D lényegében mi is ugyanazokat mondtuk, mint az, akinek megköszönted, csak más szavakkal.
ha már erre is érzékeny a kicsiny lelkivilágod, akkor mit fogsz majd kezdeni vele, ha szar lesz a szex a nagy tapasztalt 23 évessel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!