Szüzesség elvesztése? Egy 14/L, és Egy 23/F? Mi a véleményetek?
Nem jó ötlet. Én 19 vagyok és nemrég veszítettem el. 14 évesen én is azt hittem, hogy már készen állok, de nem így volt. Agyban még rengeteget fogsz éri az elkövetkezendő néhány évben, nem is gondolnád, hogy mennyit. Szerintem 17, 18éves korig nem érdemes megtenni a dolgot, főleg nem egy hozzád ennyire idős pasival. Ok, hogy csak 9 év és a pasik később érnek, de ez biztosan nem működne hosszútávon köztetek. Ő egész máshol tart az életben mint te. Szerintem hagy ezt a dolgot. Nem lenne jó, hogy ha a szexre úgy emlékeznél, hogy megvolt, fájt, dobtak. Nem lesz jó egy új párral szeretkezni ilyen negatív érzelmekkel. Tudom, barátnőm ugyanezt élte meg. Nem gondolta ő sem, hogy az első szex után ilyen negatív érzelmei lesznek a dologról. Ő pszihológushoz is járt utána néhány évig, mert hiába voltak utána más partnerei mindig nagyon fájt neki a szex. Gondolom ez a tudat alatti. Neki 3évbe telt mire kigyógyították ebből. Most 19 és boldog párkapcsolata van amiben végre a szex is jó.
Szerintem megérné várni.
19/L
Volt osztálytársam is 14 évesen vesztette el. Megbánta, mert lehet, hogy terhes. Kiderült, hogy nem.
Mindenki ribancozik mert a kérdés az volt mi a véleményetek.
Nekem sem más a véleményem... 11 év korkülönbség nagyon sok+14 éves vagy.
Tudod, sokan válaszoltak neked felháborodottan. Nem véletlenül. Ha okos lány vagy (vagy szeretnél az lenni) lásd meg az itt leírt válaszok lényegét!
Azzal, amit tenni készülsz, CSAK VESZÍTHETSZ!
Bármennyire is másképp látod, ez az igazság!
A válaszolók mindegyike már "járt ott", ahová te csak most készülsz.
Nem azt írták le neked, amit gondoltak, hanem amit "átéltek"!
Biztos lehetsz benne, hogy meg fogod bánni! Talán nem most, majd évek múlva!
NE TEDD MEG!!!
13:44
Nem 11 év hanem 9 év! Nah grat! Te se tudsz számolni!
34 eves fiu vagyok en is megb@szhatlak
tapasztaltabb vagyok annal a 23 eves fiunal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!