Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szüzesség elvesztése? Egy...

Szüzesség elvesztése? Egy 14/L, és Egy 23/F? Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Ez lesz az első , és mindenképp egy tapasztalt fiúval szeretném... Ő már nagyon öreg hozzám? ( Már smároltunk.. de ezt akarjuk , következő lépésként.. )
2011. aug. 8. 19:56
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/84 anonim ***** válasza:
56%
Az hogy apa komplexusod van
2011. aug. 23. 21:46
 62/84 anonim ***** válasza:
86%
az a 23 éves férfi akinek egy 14 éves pisis kislány kell beteg,és lúzer,ha te meg gyerekként szexelni akarsz nem vagy százas,anyád hol van ilyenkor?
2011. aug. 23. 22:18
 63/84 anonim válasza:
94%
bmeg te nem vagy normális... -.-' minek 14 évesen b*szni? mert ez csak az lehet. én is 14 vok, meg se fordult a fejemben. van pasim, de min. 15-16 évesen feküdnék le vele. én is szeretem őt ő is engem, mégis tudunk várni, képzeld -.-' igaz, a mi esetünk más, mert mi SZERETJÜK is egymást! szerintem a srác megd*ug, nem érdekli hogy érzed magad, és ott hagy. Értem én h nem szerelemből akarod, de akk mi értelme van az elsőnek?
2011. aug. 23. 23:33
 64/84 anonim válasza:
94%
riban* karriered elkezdődött:D
2011. aug. 24. 00:14
 65/84 anonim válasza:
76%
a törvény tiltja.. csak 16 éves kortól lehet felnött embörkékkle járni
2011. aug. 24. 01:01
 66/84 anonim ***** válasza:
76%
Egészségetekre!
2011. aug. 24. 07:43
 67/84 anonim ***** válasza:
96%

Az első alkalom csakis SZERELEMBŐL szabadna bekövetkezzen, ha nem szereted azt, aki először bevezetett a szexualitás világába, igencsak frusztrált leszel utána. Még hogy tapasztalatot szerezni? Ahhoz félszáz alkalom kell, nem egyetlen!!!

Az eljövendő szerelmed egyébként, valószínűleg ki fog ugrani a bőréből amiatt, hogy szűz csaja van, és nem sopánkodik, hogy nem tudsz szexelni. Majd ő örömest megtanít rá.

A sok ribancozó kissé durván fejezte ki magát, de jelenlegi elhatározásod mindenképpen beteges lelkivilágra utal, és ne csodálkozz, ha kiakadnak rajta(d).

Én 17 éves fiú vagyok, még szűz, a barátnőm 16, szintén szűz. Annak ellenére, hogy tapasztalatlanok vagyunk, egyikünk sem bánja a dolgot, mert nagyon izgalmas egymás testét lassan, türelmesen felfedezni. Felemelő érzés egymást bevezetni a gyönyörbe. Ja, mi SZERELMESEK vagyunk.

És bár borzasztóan kanos vagyok, mert gyönyörű a kislány, ő még várna a szüzesség elvesztésével, én pedig megértem, elfogadom és türelmes vagyok, mert SZERETEM.

A szex terén, szerintem, a SZERELEM a kulcsszó.

De a te életed, azt csinálsz, amit akarsz. Arra is gondolj, hogy ha kiszakad a gumi, milyen érzés lesz 15 évesen szülni? Vagy abortusszal kezdeni az életedet?

2011. aug. 24. 08:33
 68/84 anonim ***** válasza:
85%

Tizenhét év felett (igen 17 év felett nem most) az ideális az ideális ha a fiú 5-9 évvel idősebb.

Aki mást ír az olyan fiú aki joggal fél hogy az idősebb pasik el viszik előle a csajokat, vagy irigy csaj. Vagy trendi.

De most még nagyon valószínű korai a szüzességed elvesztése. A lányoknak erre meg kell érnie, a fiúknak csak egy lány vagy nő kell ehhez. Ez nagy különbség.

Tehát gondold át készen vagy-e rá! Ha biztos hogy igen, hát az már a te dolgod. ;) Ha nem, akkor várj még!

2011. aug. 24. 08:50
 69/84 anonim ***** válasza:
96%
egy 23 éves férfi nagyon lúzer,és nem normális,ha egy 14 éves kislány kell neki,nem is ismered,azt sem tudod ki,de te már smároltál,akkor szét is raknád a lábad,a szüzességet szerelemből kéne elveszíteni,úgy hogy szeretkezel a pároddal,lehetőleg 17 év felett,mert bárki bármit mond egy 13-16 éves még gyerek főleg a szexhez,hidd el csak veszítesz vele,ne akarj 18-20 éves korodra egy kiéget ribi lenni
2011. aug. 24. 09:21
 70/84 anonim ***** válasza:
93%

"17 év felett" Ok. De azért sok menő huszonéves éves pasi is szeretne egyszer egy szűz lányt. Tehát nem biztos hogy lúzer, meg amúgy is ....

De te még kislányom várj tizenhét éves korodig! - Nem fogod meg bánni.

2011. aug. 24. 10:11
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!