Szüzesség elvesztése? Egy 14/L, és Egy 23/F? Mi a véleményetek?
Az első alkalom csakis SZERELEMBŐL szabadna bekövetkezzen, ha nem szereted azt, aki először bevezetett a szexualitás világába, igencsak frusztrált leszel utána. Még hogy tapasztalatot szerezni? Ahhoz félszáz alkalom kell, nem egyetlen!!!
Az eljövendő szerelmed egyébként, valószínűleg ki fog ugrani a bőréből amiatt, hogy szűz csaja van, és nem sopánkodik, hogy nem tudsz szexelni. Majd ő örömest megtanít rá.
A sok ribancozó kissé durván fejezte ki magát, de jelenlegi elhatározásod mindenképpen beteges lelkivilágra utal, és ne csodálkozz, ha kiakadnak rajta(d).
Én 17 éves fiú vagyok, még szűz, a barátnőm 16, szintén szűz. Annak ellenére, hogy tapasztalatlanok vagyunk, egyikünk sem bánja a dolgot, mert nagyon izgalmas egymás testét lassan, türelmesen felfedezni. Felemelő érzés egymást bevezetni a gyönyörbe. Ja, mi SZERELMESEK vagyunk.
És bár borzasztóan kanos vagyok, mert gyönyörű a kislány, ő még várna a szüzesség elvesztésével, én pedig megértem, elfogadom és türelmes vagyok, mert SZERETEM.
A szex terén, szerintem, a SZERELEM a kulcsszó.
De a te életed, azt csinálsz, amit akarsz. Arra is gondolj, hogy ha kiszakad a gumi, milyen érzés lesz 15 évesen szülni? Vagy abortusszal kezdeni az életedet?
Tizenhét év felett (igen 17 év felett nem most) az ideális az ideális ha a fiú 5-9 évvel idősebb.
Aki mást ír az olyan fiú aki joggal fél hogy az idősebb pasik el viszik előle a csajokat, vagy irigy csaj. Vagy trendi.
De most még nagyon valószínű korai a szüzességed elvesztése. A lányoknak erre meg kell érnie, a fiúknak csak egy lány vagy nő kell ehhez. Ez nagy különbség.
Tehát gondold át készen vagy-e rá! Ha biztos hogy igen, hát az már a te dolgod. ;) Ha nem, akkor várj még!
"17 év felett" Ok. De azért sok menő huszonéves éves pasi is szeretne egyszer egy szűz lányt. Tehát nem biztos hogy lúzer, meg amúgy is ....
De te még kislányom várj tizenhét éves korodig! - Nem fogod meg bánni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!