Szüzesség elvesztése? Egy 14/L, és Egy 23/F? Mi a véleményetek?
Jaj, te szegény...14 évesen ez a legnagyobb problémád, hogy elveszítsd a szüzességed? És az miért lesz jó?
Egyetértek az előttem szólókkal: kérdezd meg a szüleidet, hogy ők mit gondolnak :D
De ha te már ezt eldöntötted magadban, hogy megdugatod magad egy 23 évessel, akkor nosza! Biztos lehetsz benne, hogy a csávót az esemény után te már nem látod :D
Sok szerencsét ;)
mit irogáltok hagyjátok már a francba a hülye kis p.csát.
szerintem már meg is baszatta magát azzal a 23 éves béna fackalappal aki nem talált magának magához illő puncit.
18:15-ös szépen összefoglalta a lényeget.
Az rendben van, hogy valaki még 14 évesen nem képes gondolkozni, mert még gyerek. Elvileg ezért kéne, hogy a szülők a helyes irányba tereljék.
Az viszont már elég felháborító, hogy valaki 23 évesen itt tartson és nőként, szexuális partnerként tekintsen egy ennyi idős lányra. Ez kb. mindent elmond róla. Rosszabb esetben egy pedofil állatt, "jobb" esetben egy szerencsétlen balhere, aki a saját korosztályában nem kap pinát, ezért behülyíti az ilyen naiv kis ribancokat. Egy dolog biztos, - ahogy a 18:15-ös is írta - k.rvára nem fogja érdekelni, hogy neked mi a jó. Ha régen - vagy még soha - volt nővel, akkor csak az fogja érdekelni, hogy neki jó legyen. És ha elkezdesz síni, vagy tiltakozni, akkor még rosszul is járhatsz és az minden lesz, csak nem kellemes élmény. Ezután vagy egy ribanc leszel, akinek mindegy csak f.sz legyen, vagy megpróbálsz normális kapcsolatban élni és összejössz valakivel, de hónapokig, vagy egy évig nem akarsz dugni, erre hivatkozva, és ő lesz a szemét, ha ezt nem tolerálja.
Igen, határozottan logikus lépés. Szépen sorjában, nem kell sietni: első csók -> másnap: szüzesség elvesztése. Megáll az eszem... -.-' Én is felelőtlenül dobtam el a szüzességem magamtól, és függetlenül attól, hogy a mostani párommal isteni a szex, azért még azt szeretném, ha neki adhattam volna. Mert a szüzességet nem egyéjszakás kalandban kell elveszteni. Higgy nekem. És főképp nem 14 évesen... -.-' Előbb várd meg, amíg rendszeres lesz a menstruációd, és mikor majd borotválni kell odalent, na, akkor gondolkodj el a szex-témán... És mellesleg, gondolod, ettől felnőtt leszel? Vagy mi? Iszol, cigizel, drogozol, és nem mellesleg, egy nálad 9 évvel idősebb farok megdug? Húúúúúúúúú, de nagy dicsőség... -.-' Lehet, a korosztályod egyes hígagyú tagjai ezt mondanák, de...
Bár végülis, te életed, te döntésed. Remélem azért, beléd élvez, és a ge*cije feljut az agyadig, hátha lötyögni fog ott valami, mert most ugyan nincs még benne semmi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!