Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szüzesség elvesztése? Egy...

Szüzesség elvesztése? Egy 14/L, és Egy 23/F? Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Ez lesz az első , és mindenképp egy tapasztalt fiúval szeretném... Ő már nagyon öreg hozzám? ( Már smároltunk.. de ezt akarjuk , következő lépésként.. )
2011. aug. 8. 19:56
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/84 anonim ***** válasza:
90%
dugasd csak meg magad. 23/f :)
2011. aug. 9. 08:58
 32/84 anonim válasza:
93%
hát ha megteszedmár bocs de egy nagy k*va leszel de mind egy te dönts el büszkéklehetnek rád a szüleid
2011. aug. 9. 11:24
 33/84 anonim válasza:
94%

Jaj, te szegény...14 évesen ez a legnagyobb problémád, hogy elveszítsd a szüzességed? És az miért lesz jó?

Egyetértek az előttem szólókkal: kérdezd meg a szüleidet, hogy ők mit gondolnak :D

De ha te már ezt eldöntötted magadban, hogy megdugatod magad egy 23 évessel, akkor nosza! Biztos lehetsz benne, hogy a csávót az esemény után te már nem látod :D

Sok szerencsét ;)

2011. aug. 9. 12:04
 34/84 anonim válasza:
98%
"Ez lesz az első , és mindenképp egy tapasztalt fiúval szeretném..." - Már bocs de mit? Milyen első?? B*szásod?Mert ezt másnak nem lehet nevezni! Azért szokták mondani te kis idióta hogy azzal feküdj le akit igazán szeretsz mert azzal SZERETKEZEL nem pedig csak b*szol!! Azt hiszed hogy tőrődni fog azzal hogy neked jó vagy nem? Szerinted egy 23 éves srác azzal fog foglalkozni hogy a kis 14 éves szűz p*csádnak fáj vagy nem? Hogy élvezed vagy nem?? K*rvára lefogja sz*rni!!! Ez a különbség a b*szás meg a szeretkezés között!!! Neki nem az lesz a lényeg hogy neked jó legyen és neki is, csak egy kis pisis idióta leszel/vagy a szemébe aki szétteszi a lábát mert nagy nőnek érzi magát.. Szerintem te még semmit se tudsz a nemibetegségekről, a védekezésről, a nem kívánt terhességről SEMMIRŐL! Tudod mért? Mert még GYEREK vagy! Ha csak belédélvez "véletlenül" akkor ott már megvan a probléma! Hogy állsz oda anyád meg apád elé? Mit mondasz nekik?? Szerinted a nőgyógyász írni fog neked receptet 72 órás fogamzásgátlóról? Maximum felírja, mert mást nem tud csinálni de az úgy összekeveri a hormonjaidat ennyi idősen hogy talán még a hátad is kiszőrösödik, de hogy 30 évesen lehet hogy meddő leszel a 72 órás tabletta végett az se kizárt! Nem beszélve arról hogy ez liliomtiprásnak számít, ezért kötelessége jelenteni a rendőrségnek..! Ráadásul utána anyádat viszik a börtönbe kiskorú veszélyeztetése miatt, mivel gondolom ő a gondviselőd.. aki ennyire nem figyel oda a gyerekére hogy 14 évesen megakarja magát b*szattatni unalmába az meg is érdemli! Te meg mész állami gondozásba a p*csába! Szerintem felvázoltam a következményeket, elég részletesen. Próbálj meg kicsit gondolkozni ;)
2011. aug. 9. 18:15
 35/84 anonim ***** válasza:
95%

mit irogáltok hagyjátok már a francba a hülye kis p.csát.

szerintem már meg is baszatta magát azzal a 23 éves béna fackalappal aki nem talált magának magához illő puncit.

2011. aug. 9. 19:16
 36/84 huncutmókus ***** válasza:
94%
anyád biztos örülne....
2011. aug. 11. 00:09
 37/84 anonim ***** válasza:
80%

18:15-ös szépen összefoglalta a lényeget.

Az rendben van, hogy valaki még 14 évesen nem képes gondolkozni, mert még gyerek. Elvileg ezért kéne, hogy a szülők a helyes irányba tereljék.

Az viszont már elég felháborító, hogy valaki 23 évesen itt tartson és nőként, szexuális partnerként tekintsen egy ennyi idős lányra. Ez kb. mindent elmond róla. Rosszabb esetben egy pedofil állatt, "jobb" esetben egy szerencsétlen balhere, aki a saját korosztályában nem kap pinát, ezért behülyíti az ilyen naiv kis ribancokat. Egy dolog biztos, - ahogy a 18:15-ös is írta - k.rvára nem fogja érdekelni, hogy neked mi a jó. Ha régen - vagy még soha - volt nővel, akkor csak az fogja érdekelni, hogy neki jó legyen. És ha elkezdesz síni, vagy tiltakozni, akkor még rosszul is járhatsz és az minden lesz, csak nem kellemes élmény. Ezután vagy egy ribanc leszel, akinek mindegy csak f.sz legyen, vagy megpróbálsz normális kapcsolatban élni és összejössz valakivel, de hónapokig, vagy egy évig nem akarsz dugni, erre hivatkozva, és ő lesz a szemét, ha ezt nem tolerálja.

2011. aug. 11. 08:07
 38/84 anonim ***** válasza:
93%
nyugodtan dugja csak vele! remélem fel is csinál azt lesz 3-as ikred !!!!! :D
2011. aug. 15. 00:27
 39/84 anonim ***** válasza:
82%
pedomaci beindulna
2011. aug. 23. 13:13
 40/84 anonim ***** válasza:
95%

Igen, határozottan logikus lépés. Szépen sorjában, nem kell sietni: első csók -> másnap: szüzesség elvesztése. Megáll az eszem... -.-' Én is felelőtlenül dobtam el a szüzességem magamtól, és függetlenül attól, hogy a mostani párommal isteni a szex, azért még azt szeretném, ha neki adhattam volna. Mert a szüzességet nem egyéjszakás kalandban kell elveszteni. Higgy nekem. És főképp nem 14 évesen... -.-' Előbb várd meg, amíg rendszeres lesz a menstruációd, és mikor majd borotválni kell odalent, na, akkor gondolkodj el a szex-témán... És mellesleg, gondolod, ettől felnőtt leszel? Vagy mi? Iszol, cigizel, drogozol, és nem mellesleg, egy nálad 9 évvel idősebb farok megdug? Húúúúúúúúú, de nagy dicsőség... -.-' Lehet, a korosztályod egyes hígagyú tagjai ezt mondanák, de...

Bár végülis, te életed, te döntésed. Remélem azért, beléd élvez, és a ge*cije feljut az agyadig, hátha lötyögni fog ott valami, mert most ugyan nincs még benne semmi...

2011. aug. 23. 13:26
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!