Szüzesség elvesztése? Egy 14/L, és Egy 23/F? Mi a véleményetek?
tedd meg feküdj le vele és kész...
nem kell túldramatizálni ha szereted vagy ha vonzódsz hozzá akkor nincs miről beszélni.
lebeszélni úgyse lehet érzésem szerint te már rég eldöntötted,hogy megteszed vele.
Nem te leszel se első se az utolsó aki ilyen fiatalon ilyen idős férfival teszi meg...nem dől össze a világ. :)
20:25
Kedves kérdező!
Nem, nem mi vagyunk a szánalmasak, hanem te. Itt vergődsz 14 évesen, hogy "neked férfi kell".
Amúgy meg olvasd el a kérdésedet, és rájössz, miért írtak sokan ilyen választ. Nem te írtad, hogy "Mi a véleményetek"? Hát, ez a véleményünk. Vagy netán nem tetszik? Ez van. Olcsó kis nő, aki így akar "megszabadulni" a szüzességétől. Egy férfi sem fog tisztelni, de tedd csak meg nyugodtan.
Ha nem tetszik a válasz, ne tedd fel a kérdést.
Komolyan, elkeserítőnek, szánalmasnak és dühítőnek tartom, hogy 14 éves kis lányok (mert ne merd magad nőnek nevezni) ez a legfőbb bajuk és azon versenyeznek, hogy kit basztak meg elsőnek. Az is elég szánalmas, hogy egy 23 éves lesmárol egy 14 évest, akinek még alig kezdtek el nőni a mellei. Gondolom a szüleid semmit sem tudnak erről, mert már kaptál volna egy-két nevelő célzatú pofont, de talán még nem késő. Menjél és baszasd meg magad vele, aztán gyere vissza és tedd fel a 456234853. lehetek terhes kérdést.
Csak azt ne hidd, hogy ettől a jövőben valaki szemében értékes leszel és megbecsül. Éppen ellenkezőleg.
Mindenki Ribancozik -.-" Nem az volt a kérdés h ribanc vagyok e ?! -.-" valóban nem kérdés hogy az leszel e :)
LOL :D ezzel sztem megadtad a választ magadnak, és rájöhetsz belőle, hogy nem alaptalanok a válaszok. :)
lol!!
szerintem nem te adj tanácsot, amikor helyesen írni sem tudsz!! xD
ehezz--->ehhez
szuvenír->szuverén
extra beteg, retardált lehetsz!!! :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!