Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szüzesség elvesztése? Egy...

Szüzesség elvesztése? Egy 14/L, és Egy 23/F? Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Ez lesz az első , és mindenképp egy tapasztalt fiúval szeretném... Ő már nagyon öreg hozzám? ( Már smároltunk.. de ezt akarjuk , következő lépésként.. )
2011. aug. 8. 19:56
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/84 anonim ***** válasza:
16%

tedd meg feküdj le vele és kész...

nem kell túldramatizálni ha szereted vagy ha vonzódsz hozzá akkor nincs miről beszélni.

lebeszélni úgyse lehet érzésem szerint te már rég eldöntötted,hogy megteszed vele.

Nem te leszel se első se az utolsó aki ilyen fiatalon ilyen idős férfival teszi meg...nem dől össze a világ. :)

2011. aug. 8. 20:42
 22/84 anonim ***** válasza:
10%
pont jó, köztünk is ennyi volt a különbség anno és remek volt 20L
2011. aug. 8. 20:56
 23/84 anonim ***** válasza:
95%
Kérdezd meg anyukádat, hát ha ő is akkora eszetlen, hülye kis r*banc volt mint te és tud hasznos tippeket adni! Ha nem az volt, akkor meg sajnálom, hogy ilyen gyereket sikerült nevelnie.
2011. aug. 8. 23:04
 24/84 anonim ***** válasza:
80%
te egy hisztis p*csa vagy! a világ egyik legnagyobb tragédiája, hogy apádéknak nem volt óvszerük, és még a tv-ben sem ment semmi érdekes, ezért létrehoztak egy ilyen r*bancot, mint te!!! szegény szüleid ha megtudnák mekkora egy lotyó a lányuk biztos felakasztanák magukat!! részvétem a szülőknek!
2011. aug. 8. 23:12
 25/84 anonim ***** válasza:
97%

20:25

Kedves kérdező!

Nem, nem mi vagyunk a szánalmasak, hanem te. Itt vergődsz 14 évesen, hogy "neked férfi kell".

Amúgy meg olvasd el a kérdésedet, és rájössz, miért írtak sokan ilyen választ. Nem te írtad, hogy "Mi a véleményetek"? Hát, ez a véleményünk. Vagy netán nem tetszik? Ez van. Olcsó kis nő, aki így akar "megszabadulni" a szüzességétől. Egy férfi sem fog tisztelni, de tedd csak meg nyugodtan.

2011. aug. 8. 23:34
 26/84 anonim ***** válasza:
96%

Ha nem tetszik a válasz, ne tedd fel a kérdést.

Komolyan, elkeserítőnek, szánalmasnak és dühítőnek tartom, hogy 14 éves kis lányok (mert ne merd magad nőnek nevezni) ez a legfőbb bajuk és azon versenyeznek, hogy kit basztak meg elsőnek. Az is elég szánalmas, hogy egy 23 éves lesmárol egy 14 évest, akinek még alig kezdtek el nőni a mellei. Gondolom a szüleid semmit sem tudnak erről, mert már kaptál volna egy-két nevelő célzatú pofont, de talán még nem késő. Menjél és baszasd meg magad vele, aztán gyere vissza és tedd fel a 456234853. lehetek terhes kérdést.

Csak azt ne hidd, hogy ettől a jövőben valaki szemében értékes leszel és megbecsül. Éppen ellenkezőleg.

2011. aug. 9. 00:29
 27/84 BlacktigerXXX ***** válasza:
93%

Mindenki Ribancozik -.-" Nem az volt a kérdés h ribanc vagyok e ?! -.-" valóban nem kérdés hogy az leszel e :)

LOL :D ezzel sztem megadtad a választ magadnak, és rájöhetsz belőle, hogy nem alaptalanok a válaszok. :)

2011. aug. 9. 00:48
 28/84 anonim ***** válasza:
0%

lol!!

szerintem nem te adj tanácsot, amikor helyesen írni sem tudsz!! xD

ehezz--->ehhez

szuvenír->szuverén

extra beteg, retardált lehetsz!!! :)))

2011. aug. 9. 01:47
 29/84 anonim ***** válasza:
ja és persze Robszon1992-re gondoltam :))
2011. aug. 9. 01:49
 30/84 anonim ***** válasza:
95%
az, hogy 14 évesen el akarod veszteni a szüzességedet, szerintem ebben a mai világban nem annyira meglepő, vagyis szerintem nem, mivel olyan helyen dolgozom (éjszakai szórakozóhelyen felszolgáló :D ) ahol nem egy 14-15 éves lánnyal szóba elegyedtem és mesélték, hogy a pasijuk mit és hogyan tett velük, meg hogy mennyire megbánta amit tett, mert azóta csak azok találják meg akik kihasználják. Én sajnálom az ilyen lányokat, mert nem tudják előre, hogy mit is tesznek. Egyik barátomat részegen felszedte egy lány :). Már-már addig jutottak, hogy lekerült melltartó bugyi, elindult az előjáték, amikor kiderült, hogy a kiscsaj 14 (koránál érettebbnek nézett ki) mondanom sem kell a srác hanyatt homlok menekült...szóvak ennek a 23éves srácnak a kezére nehogy bilincs kerüljön, mert bent a sitten az ő fingóját szűztelenítik!! :)
2011. aug. 9. 01:58
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!