Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szüzesség elvesztése lovaglópó...

Szüzesség elvesztése lovaglópózban. Mi a véleményetek róla?

Figyelt kérdés
A barátom szerint nekem így fájna a legkevésbé, de én félek. Nem a szextől, arra készenállok, csak a fájdalomtól.
2010. febr. 19. 08:27
1 2
 1/19 Rainmaker ***** válasza:
68%
A lovaglópóz azért lenne jó, mert úgy te kontrollálhatod az egészet. Ha fáj, abbahagyjátok, a pasid se fog vérig sértődni, sőt, majd vígasztal, hogy semmi baj, majd máskor. Nyugi, ebben a pózban is fájni fog persze az első, de jobb, ha magadnak okozol kis fájdalmat, mintha a pasid neked nagyot véletlenül. Te se örülnél, ő se örülne, ha misszionáriusban túl erősen nyomná be.
2010. febr. 19. 08:31
 2/19 A kérdező kommentje:
És hogy kell mozognom úgy, hogy neki is jó legyen?
2010. febr. 19. 08:35
 3/19 anonim ***** válasza:
94%

áá

ez a fájdalom dolog....

miért nem lehet megérteni, hogy ha balfék a csávó és türelmetlen, akkor fáj, ha kis időt szentel a lányra(első alkalom előtt kicsit több ez az idő) behatolás előtt akkor nem fájhat semmilyen pózba, sőőt én inkább a sima szamaritánust ajánlom, mert nem biztos hogy a nőnek kéne ezt irányítani aki csak arra fog gondolni hogy csak ne fájjon meg ilyenek, ha a pasid nem egy türelmetlen tuskó, és foglalkozik azzal hogy ne fájjon akkor sokkal jobban jársz azzal ha te vagy alul, mert ő nem fog megállni az első furcsa érzésnél amit te érzel, de ha nem gyík akkor óvatos lesz és vigyáz rád.

2010. febr. 19. 08:43
 4/19 A kérdező kommentje:

A szamaritánus az a misszionárius?:)))))

Már próbáltuk úgy és nem ment, pedig nagyon óvatos és türelmes volt,ezért is szeretnénk most így megpróbálni.

2010. febr. 19. 08:47
 5/19 anonim ***** válasza:
82%

áá mindig elbaszom, igen az:D:D barátnőmmel szoktuk hülyeségből úgy hívni, asszem megragadt bennem:D:D:D

sorry:D

2010. febr. 19. 08:50
 6/19 anonim ***** válasza:
93%

előző vagyok

felizgatott eléggé, hogy érzed? nedves voltál, ellazultál, ő merev volt mint a zászló, nedves volt és nem ment??

2010. febr. 19. 08:51
 7/19 anonim ***** válasza:
73%
Akkor csináljátok, amikor már olyan nedves a bugyid, h csavarni lehet. Ekkor alig fogod érezni. A lovaglópóz jó, mert te határozod meg, milyen gyors legyen.
2010. febr. 19. 09:47
 8/19 A kérdező kommentje:
Igen, minden nagyon jó volt és akartam is, csak nagyon szűk vagyok, ezért nem sikerülhetett.
2010. febr. 19. 09:48
 9/19 anonim ***** válasza:
89%
ha elég nedves vagy és elég merev a pénisze akkor menni fog, csak ne sajnáljátok az előjátékot,nyelvel is izgathat... menni fog
2010. febr. 19. 09:53
 10/19 anonim ***** válasza:
barátommal mi is sok időt fordítottunk az előjátékra,hogy eléggé nedves legyek,és misszionárius pózban csináltuk,de akkor is fájt.Ez egyén és partner függő.
2010. febr. 19. 10:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!