Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szüzesség elvesztése lovaglópó...

Szüzesség elvesztése lovaglópózban. Mi a véleményetek róla?

Figyelt kérdés
A barátom szerint nekem így fájna a legkevésbé, de én félek. Nem a szextől, arra készenállok, csak a fájdalomtól.
2010. febr. 19. 08:27
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
78%

Ne félj, egyszer túl kell rajta esni. Én is féltem picit, de a barátom nagyon sok időt szánt az előjátékra. Am én is lovaglópózban vesztettem el. Ez talán visszavezethető arra, h 3 éve lovagolok...lovon. xDDD Najó, tudom, semmi köze, de nem lehetett kihagyni. xDDD És hogy hogy mozogj? Csak engedd el magad, lazán, rugalmasan. Ő vezetni fog. Neked csak át kell élned, és együtt mozogni Vele.

Remélem segítettem. :)

2010. febr. 19. 10:36
 12/19 anonim ***** válasza:
Am picit mindenképpen fájni fog, de ne erre gondolj, h fáj, hanem arra, h végre együtt vagytok. Előző voltam.
2010. febr. 19. 10:37
 13/19 anonim ***** válasza:
nagyon izzadsz?
2010. febr. 19. 20:18
 14/19 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem vagyok izzadós. Miért?
2010. febr. 19. 20:19
 15/19 anonim ***** válasza:
89%
add át magad az élvezetnek...és ne azon görcsölj h jaj megint nem fog menni szük vagyok, szar vagyok oks?:) egyszerűen élvezd, isteni..
2010. febr. 19. 22:39
 16/19 anonim ***** válasza:
A fájdalomtól nem kell félni, mert amikor elkezdődik, tehát megtörtént a "bahatolás", akkor már élvezni is fogod a fájdalom mellett. Például az egyik szűz barátnőmnél be sem fejeztük az első alkalommal, mert fájt neki. Csak csináltuk egy rövid idejig, és abba is hagytuk. A következő alkalomnál még mindig fájt neki, de akkor már az élvezet is nagyobb volt. Nahát az eszméletlen szex volt. :o) Na jó ez OFF, de talán ez is segíthet.:)
2010. febr. 20. 23:21
 17/19 anonim ***** válasza:
Hát amikor én elvesztettem akkor lovaglóban is csináltuk. Persze az előtte való napokban volt petting. Először misszionáriusban kezdtük, mivel ugye ő volt a tapasztaltabb, meg adta magát a helyzet is. Aztán váltottunk lovaglóba és én irányítottam, már amennyire tudtam kezdőként:) Nem is féltem, meg nem gondoltam rá, hogy vajon fájni fog-e stb. inkább a helyzetet élveztem. Persze attól kicsit paráztam, hogy vérezni fogok, de végülis nem volt az én esetemben. A pózra meg visszatérve, nekem már az első is élvezetes volt:) 19/L
2010. febr. 20. 23:36
 18/19 anonim ***** válasza:
Nem állsz készen rá:mert félsz a fájdalomtól.
2010. febr. 21. 09:22
 19/19 anonim ***** válasza:
0%
igen add át magad..nekem!
2010. febr. 21. 10:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!