Szerintetek kinek van igaza? (Többi lent)
Figyelt kérdés
A barátommal már 1 éve együtt vagyunk , iszonyatosan szeretjük egymást , és így egy év után elvette a szüzességemet . Én egyáltalán nem is voltam feszült előtte , és a fájdalom is minimális volt , inkább kellemetlen érzés volt , mint fájdalmas . Viszont , anyukám szerint még nem érettem meg erre teljesen , szerintem pedig igen. Nektek mi a véleményetek ? 17/L2011. júl. 16. 23:09
11/13 anonim válasza:
Nem tudjuk mennyire vagy érett. Nem ismerünk. Anyukád viszont jó esetben ismer. Egy kívülálló aki jól ismer téged jobban el tudja dönteni szerintem. De ha évek múlva is azt mondod, hogy nem bántad meg, ill. érett voltál a dologra, akkor oké. Bár szerintem az hogy kellemetlen volt a szexuális együttlét az azért sok mindent elárul.
13/13 anonim válasza:
Várj... mi volt kellemetlen? Maga az aktus vagy csak a szűzhártya átszakadása? Nagyon nem mindegy. Az első variáció esetén anyukádnak, a második esetben viszont neked van igazad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!