Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Neki van igaza? Megcsaltam?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Neki van igaza? Megcsaltam? Többi lent

Figyelt kérdés
Én15 éves lány vagyok pasim 18. és pár héttel ezelőtt barátnőmnél aludtam és chateltünk. És a pasim próbára tett (én nem tudtam rola) álnéven ő is feljött chatre és megkérdezte tőlem van e barátom. Mi azt irtuk be neki hogy nincs. És ez ő rohadtul megbántotta és azota nem akar bennem bizni. Mostanság alig láttam me állandoan elutaztam és tegnap felhivott hogy nagyon fél attoo hogy megcsalom és lehet elfog hagyni. De én megmondtam neki hogy az se direkt lett beirva neki és én soha nem csaltam meg és nem is tenném mert nagyon szeretem. Most mit tegyek én hagyam el mielőtt ő meg tenné vagy várjam meg amig ő megteszi? Léccy segitsetek. előre is köszi;)
2009. júl. 29. 11:08
1 2 3
 1/21 A kérdező kommentje:
Jah azt kihagytam hogy 8 hónapja járunk.
2009. júl. 29. 11:11
 2/21 anonim ***** válasza:
79%

Igen, hagyd el mielőbb és mondd meg neki, hogy jobbat érdemel nálad.

Neked ez hogy esett volna? Gondolom neked sem lenne magyarázat az,hogy csak szórakozott a haverjával.

8 hónap után igazán érhetne többet...

Ezért meri az ember éretlennek és komolytalannak nevezni a korodbelieket...

2009. júl. 29. 11:17
 3/21 anonim ***** válasza:
46%
Egyetértek az előző válaszolóval. Gyerek vagy még egy ilyen kapcsolathoz, ha így viselkedsz. Bezzeg fordított esetben vérig lennél sértve. Mondjuk az se szép a barátodtól h próbára tesz. Amikor kikapcsolódni mész akkor is figyeltet? De gáááz...nagyon gyerekes ez a próbára tétel...szerintem ha akarsz még tőle valamit pedálozz nála, de ha még 1 ilyet csinál h próbára tesz, vagy másnak adja ki magát, akkor te hagyd ott...
2009. júl. 29. 11:24
 4/21 A kérdező kommentje:
köszi de sztem nem vagyok gyerekes. nah mind1 és am nem először csinálta ezt. és ez engem nagyon bánt és engem is nagyon bántana ha ő tett volna ilyet de én nagyon szeretem.
2009. júl. 29. 11:28
 5/21 anonim ***** válasza:
87%
nemvagy gyerekes?
2009. júl. 29. 11:31
 6/21 anonim ***** válasza:
75%
Dehogynem vagy gyerekes, kis hulye phicsa vagy még. Nem is értem, hogy egy 18 éves férfi miért állt szóba egy ilyen éretlen kislánykával. :-)
2009. júl. 29. 11:32
 7/21 anonim ***** válasza:
100%

aki ilyet csinál h cseten kamuzgat a pasiknak, és hülyíti be őket, és közben halálra röhögik magukat a barátnőjével az szted mi ha nem gyerekes????

mi is csináltunk anno ilyet, 12 évesen.

azt ajánlom pedálozz a pasinál, mert teljesen érthető h nembízik meg benned, hiába nem csalnád meg sosem őt, ezt ő elég nehezen hiszi el neked ezekután.

ésha veled csinálja ezt a barátod? h idegen csaj megklérdi van e nője ő meg aztmondja h nincs, te mit tennél, kivernéd a hisztit, és tennéd fel a kérdéseket itt h most mit tegyél, ha ilyen bunkó a pasid?

gondolkozz el ezen, ez mind a te hibád, és igenis gyerekes vagy,.

2009. júl. 29. 11:33
 8/21 A kérdező kommentje:
jolvan látom rátokse lehet számitani. és nem vagyok gyerekes
2009. júl. 29. 11:34
 9/21 anonim ***** válasza:
100%

1 - Nem csaltad meg, de akkor is szarul csináltad a dolgot

2 - Is-is, milyen már, hogy nyomoz utánad ? De az se semmi hogy te meg letagadod őt

3 - Gyerekes vagy ....

4 - Ha még mindig szereted akkor miért szakítanál vele ? Csak azért hogy ő ne szakítson veled ?

2009. júl. 29. 11:36
 10/21 anonim ***** válasza:
100%

Nincs azzal semmi baj, ha gyerekes vagy. Ez nem sértés, hanem életkori sajátosság. Pont most kell ezeket megtanulnod. (Amúgy a pasid is az, ha így tesz próbára, "pont egymásnak vagytok teremtve".) ;)

Szóval nem kell egyből falra mászni, engeszteled ki, mondd neki, hogy nagyon szereted és szeresd is nagyon. Ez be kell, hogy jöjjön. Ha mégsem, akkor még mindig ráérsz B tervet kidolgozni. Azt szerintem ne tedd, hogy azért hagyod el Őt, mert attól félsz, hogy Ő teszi ezt. Ez nem verseny. Ugyanaz a jutalma(büntetése) mindkét félnek, semmit sem "nyer" az, aki előbb mondja ki, hogy vége. Viszont sokat tud veszíteni, ha e nélkül nem lett volna vége. Ez tehát egy ordas, hatalmas HÜLYESÉG! Szerintem. ;)

2009. júl. 29. 11:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!