Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Neki van igaza? Megcsaltam? Többi lent
Igen, hagyd el mielőbb és mondd meg neki, hogy jobbat érdemel nálad.
Neked ez hogy esett volna? Gondolom neked sem lenne magyarázat az,hogy csak szórakozott a haverjával.
8 hónap után igazán érhetne többet...
Ezért meri az ember éretlennek és komolytalannak nevezni a korodbelieket...
aki ilyet csinál h cseten kamuzgat a pasiknak, és hülyíti be őket, és közben halálra röhögik magukat a barátnőjével az szted mi ha nem gyerekes????
mi is csináltunk anno ilyet, 12 évesen.
azt ajánlom pedálozz a pasinál, mert teljesen érthető h nembízik meg benned, hiába nem csalnád meg sosem őt, ezt ő elég nehezen hiszi el neked ezekután.
ésha veled csinálja ezt a barátod? h idegen csaj megklérdi van e nője ő meg aztmondja h nincs, te mit tennél, kivernéd a hisztit, és tennéd fel a kérdéseket itt h most mit tegyél, ha ilyen bunkó a pasid?
gondolkozz el ezen, ez mind a te hibád, és igenis gyerekes vagy,.
1 - Nem csaltad meg, de akkor is szarul csináltad a dolgot
2 - Is-is, milyen már, hogy nyomoz utánad ? De az se semmi hogy te meg letagadod őt
3 - Gyerekes vagy ....
4 - Ha még mindig szereted akkor miért szakítanál vele ? Csak azért hogy ő ne szakítson veled ?
Nincs azzal semmi baj, ha gyerekes vagy. Ez nem sértés, hanem életkori sajátosság. Pont most kell ezeket megtanulnod. (Amúgy a pasid is az, ha így tesz próbára, "pont egymásnak vagytok teremtve".) ;)
Szóval nem kell egyből falra mászni, engeszteled ki, mondd neki, hogy nagyon szereted és szeresd is nagyon. Ez be kell, hogy jöjjön. Ha mégsem, akkor még mindig ráérsz B tervet kidolgozni. Azt szerintem ne tedd, hogy azért hagyod el Őt, mert attól félsz, hogy Ő teszi ezt. Ez nem verseny. Ugyanaz a jutalma(büntetése) mindkét félnek, semmit sem "nyer" az, aki előbb mondja ki, hogy vége. Viszont sokat tud veszíteni, ha e nélkül nem lett volna vége. Ez tehát egy ordas, hatalmas HÜLYESÉG! Szerintem. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!