Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek kinek van igaza?
Tegnap este a barátomnál aludtam. Reggel én már 8 előtt ébren voltam, de hagytam aludni, inkább én is próbáltam visszaaludni még, nehogy felébresszem, ugyanis egész héten korán kel, dolgozik, ez az egy nap, hogy tovább aludhat. Pont ezért NEM ébresztettem fel.
Fél 10 kor kinyitotta a szemét (ugye én már két órája fent vagyok). Ő is felébredt (nem miattam, magától).
Mi az első mondata? Ez: Te nem birsz már tovább aludni? Hát, mondom, nem, de én már 8 óta csak fekszek. Erre ő: hát nehogy elképzeljem én azt, hogy ő miattam fel fog kelni 8 órakor vasárnap! És ezt igy felb*szódva mondja.
Ez nekem rosszul esett, hiszen pont azért nem ébresztettem fel, erre még ilyet a fejemhez vág! És mikor megsértődtem, még neki állt feljebb, hogy most mi a bajom...
ezen nagyon összekaptunk, haza is jöttem, most nagyon mérges rám MÉG ŐŐŐ, pedig szerintem nem volt igaza. Ti hogy látjátok ezt? Miért teszi a hülyét, hogy nem érti mi a bajom mikor elmondtam neki 5x !!!???
Jogos lett volna a részéről ha tényleg elkezdtem volna nyaggatni 8kor h keljen fel, de NEM, még 10kor sem!
Most kinek van igaza? mit tegyek?
Sz@rd le, majd magához tér. Ha máskor ilyen van, inkább menj ki a szobából, olvass, számítógépezz, vagy akármi. Én mindig ezt teszem.
24/n
oké, de azt hiszem most úgy megharagudott, hogy még azt is el tudom képzelni hogy szakitani akar majd velem. ezért kérdezem szerintetetek kinek van igaza?
És miért teszi a hülyét, néz rám bambán hogy nem érti min sértődtem meg???? nem világos neki?
nem esett nehezemre ott feküdni még 2 órát, sőt még 3at se estett volna nehezemre. erre leb*sz. hát komolyan nem tudom. tényleg velem van a baj?
most ebből az jött le hogy az a baja hogy miért nem alszol tovább? :) És ezen összevesztetek...? :D
Ez legyen a legnagyobb bajotok! :D
értelmesen elmondtam neki 1x. erre ő: hát jó, de csak szól, h nem is kelne fel 8kor. mondom jó, nem is vártam el. erre: hát neisss mert nem fog. mondom JÓ! de akkor már sirok mert kikészit idegileg mert ő meg egyre emeli a hangját.
Aztán jön a szöveg hogy: mit hisztizel, most mibajod? Elmondom neki hát 5ödször is hogy mi bajom (ekkor már remegek az idegességtől). Erre ő: fekszik az ágyban bambán bámul rám, és azt állitsa, h ő semmi rosszat nem mondott, nem is érti most mit hisztizek! azt hittem agyvérzést kapok!!!!
Tudom, h ez nem olyan nagy dolog, nem is azon akadtam ki hanem hogy NEM ÉRTIIIIII NEM FOGJA FEL!!!!! meg fogok tőle bolondulni egyszer!
hülye a barátod ennyi...
mondd meg neki szerintem h nem az a bajod hogy aludt hanem hogy ordibált és mert semmit sem fog fel
Nem csak a barátja hülye. Remélem azt majd nem akarod közkinccsé tenni, hogy ma egyikőtök véreset sz@rik, míg a másik szerint csak olyat evett és megfestette valami (kávé), hogy kinek van igaza!
Meg nem mindegy milyen hangsúllyal mondat neki. Szerintem erre már nem is emlékszel. Ráadásul ha bunkó hangnemmel mondtad, nem biztos hogy rosszat akartál, csak éppen nem figyelél oda (megcsuklott a hangod). Velem ilyen már előfordult amúgy. Hiába, tiniszerelem... problémamegoldás zéró.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!