Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek kinek van igaza?

Figyelt kérdés

Tegnap este a barátomnál aludtam. Reggel én már 8 előtt ébren voltam, de hagytam aludni, inkább én is próbáltam visszaaludni még, nehogy felébresszem, ugyanis egész héten korán kel, dolgozik, ez az egy nap, hogy tovább aludhat. Pont ezért NEM ébresztettem fel.

Fél 10 kor kinyitotta a szemét (ugye én már két órája fent vagyok). Ő is felébredt (nem miattam, magától).

Mi az első mondata? Ez: Te nem birsz már tovább aludni? Hát, mondom, nem, de én már 8 óta csak fekszek. Erre ő: hát nehogy elképzeljem én azt, hogy ő miattam fel fog kelni 8 órakor vasárnap! És ezt igy felb*szódva mondja.

Ez nekem rosszul esett, hiszen pont azért nem ébresztettem fel, erre még ilyet a fejemhez vág! És mikor megsértődtem, még neki állt feljebb, hogy most mi a bajom...

ezen nagyon összekaptunk, haza is jöttem, most nagyon mérges rám MÉG ŐŐŐ, pedig szerintem nem volt igaza. Ti hogy látjátok ezt? Miért teszi a hülyét, hogy nem érti mi a bajom mikor elmondtam neki 5x !!!???

Jogos lett volna a részéről ha tényleg elkezdtem volna nyaggatni 8kor h keljen fel, de NEM, még 10kor sem!

Most kinek van igaza? mit tegyek?

2011. nov. 6. 11:06
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

ma 11:46

rendes hangnemmel mondtam, emlékszem! Tényleg esküszöm, kicsit sem voltam mérges hogy nekem 2 órát ott kellett feküdni, megértettem őt, mert mondom, ez az egy napja van h kipihenje magát! szó nélkül! és igazából nem is ezen vagyok kiakadva, h ki mit hogy mondott, hanem azon, hogy miután megsértett (lényegtelen h mivel), bambán bámulva kérdezi h mi bajom és mikor 5x elmondom, akkor sem érti! nem igaz h nem érti!!! ennyire nem lehet hülye! és persze h idegrohamot kapok tőle. nem attól amit mondott, hanem attól, hogy nem tudja felfogni amit én mondok neki!

2011. nov. 6. 11:56
 12/25 anonim ***** válasza:
56%

Én is ismerek ilyen hisztis f@szt, de bírják a csajok. Neked is szükséged van erre a veszekedésre, ezért tartod fenn a jelenlegi helyzetet is, amíg lehet. Aztán majd jön a békülős szex. És akkor te úgy érzed, hogy "Húúúú, milyen szenvedélyes a kapcsolat, és milyen jó, hogy nem unalmas!" Máskülönben ha nem lennének ilyenek, akkor ráunnál az egész gyerekre.

Istenem, de jó vagyok, hogy rájöttem, hogy a nők milyen egyszerű ösztönlények, és simán tudom manipulálni őket. Ettől a dologtól függetlenül, úgy összességében mondom.

2011. nov. 6. 12:17
 13/25 A kérdező kommentje:

szép is lenne egy békülős szex! :)

nálunk a békülés úgy néz ki, h akármelyikünk hibázott, a végén én kérek bocsánatot, mert ő soha nem látja be hogy hibázott. ezért is félek arra várni h majd most ő bocsánatot kér hiába volt nekem igazam. vagy ennyire hülye, gyengeelméjű, h tényleg nem érti, vagy megjátsza magát.

a szexel kapcsolatban meg csak annyi, h egy hete könyörgök neki h dugjon má meg...

2011. nov. 6. 12:22
 14/25 napietus ***** válasza:
utolsó, lehet, hogy 70-es iq alatti nőknél iagazd van, de engem pl. taszít egy hisztis pasi, és a legtöbb nőt szintén taszítja. akit nem, az az említett kategória, ha neked ez a célcsoportod, akkor igazad van. volt, amelyik megpróbált hasonlót velem, dobtam, aztán jöhetett hogy nem úgy gondolta nem érdekelt a továbbiakban. ugyanis kiábrándító, ha egy pasi ostoba és hisztis.
2011. nov. 6. 12:24
 15/25 napietus ***** válasza:

"nálunk a békülés úgy néz ki, h akármelyikünk hibázott, a végén én kérek bocsánatot"

akkor minek vagy ezzel a retardálttal? ha meg így döntöttél, akkor bocs, de meg is érdemled.

2011. nov. 6. 12:25
 16/25 anonim ***** válasza:
56%
Napietus: Azt ne mondd, hogyha nincsen para, vitatkozás, meg veszekedés egy kapcsolatban, akkor nagyon harmonikus hosszútávú lesz. Egyszerűen idővel direkt kiprovokáljátok, aztán ha akkor sem reagál még semmit a fiú, akkor dobjátok, hogy "rettentően unalmas volt a kapcsolat." Különben mi másért hisztiznétek? És az értelmes csajok, nők is hisztiznek, 98%-ban, ez tény.
2011. nov. 6. 12:28
 17/25 anonim ***** válasza:
Akkor fáradjunk át abba a topikba, ahol az a kérdés, hogy a lányoknak számít-e az intelligencia. :)
2011. nov. 6. 12:30
 18/25 anonim ***** válasza:

Ez amúgy tényleg igaz, amit 50%-os ír, de valamilyen zsinten terméseztes. Mint haveri körben belekötni valakibe és egy jót nevetni.

Csak a párkapcsolatokban ezt az unalom űzésére használják.

2011. nov. 6. 12:32
 19/25 napietus ***** válasza:

50%-os, én 6 éve vagyok a férjemmel. sosem vitatkozunk, veszekszünk, mivel kulturemberek vagyunk mindketten. és nagyon nem unatkozok mellette, hiszen akkor nem lennék vele :) csomó más szórakozási lehetőség is van a világon, ha nem tűnt volna fel :D

én inkább veszekedést kiprovokáló pasikkal találkoztam, mint a kérdező pasija is. az ilyenek indulhattak is hazafelé, aztán kész :) azt az örömöt egynek se adtam meg, hogy kihozzanak a sodromból.

2011. nov. 6. 12:33
 20/25 A kérdező kommentje:

Azért vagyok együtt ezzel a "retardálttal", mert szeretem, és nem akarok vele szitani egészen addig amig valahogy meg tudjuk oldani a problémáinkat. erre keresem a megoldást.

És azért "hisztiztem" (nevezzük annak a fiúk kedvéért), mert nem ez az első alkalom, hogy valamivel (figyelmetlenség miatt) megbánt, és nem kér bocsánatot, mivel nem ÉRTI hogy mivel sértett meg. És ezt nem tudom, hogy tényleg nem érti? tényleg ennyire agyatlan? vagy eljátsza? Ő bocsánatkérés helyett jól leb*sz, neki áll feljebb, kiabál, és hisztisnek nevez.

És lehet, hogy egy icipici apróságon vesztünk össze, de ha abban a pillanatban belátta volna, h tényleg rendes voltam és nem ébresztettem fel, akkor semmi probléma nem lenne. De ő ez helyett bambán nézve kérdezgette, h most mi bajod??? nektek is az idegetekre ment volna! mindenkinek!

2011. nov. 6. 15:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!