Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek van igaza? (Bőv. Lennt)
Figyelt kérdés
Először is köszönöm,hogy végigolvassátok ezt a rövid történetet.
Volt egy lány akivel együtt voltam 2,5 hónapja.Egyik nap azt vettem észre hogy XY kapcsolatban van YZ-vel (XY a barátnőm).Ráírtam,hogy hogy van ez,és erre csak azt írta hogy nagyon sajnálja,és nem akarta ezt.És még arra kért hogy legyünk barátok ezek után.Ezt elutasítottam.Aztán a "pasija"(YZ) rámírt,hogy "miaz hogy én írogatok a csajának olyanokat,hogy szeretem,meg hiányzik,stb..." Felvilágosítottam őt is a történtekről,és a csaj még engem hibáztatott,de még a pasi is..Most akkor hogy van ez???
UI.: csak értelmes válaszokat kérnék,a hülyeségedet ne itt
2011. okt. 16. 18:36
1/4 anonim válasza:
Me mé'f@szé'kezdessz hülye ribanCCCokkal?!
2/4 anonim válasza:
Ha mázlid van, és a csaj írásban mondta neked h sajnálja, akkor mutasd meg a pasijának. Hagy koppanjon a rib@nc.
3/4 1mh0t3p válasza:
Buktasd le a "pasija" előtt a csajt. "Két szék közül a földre". Az ilyen meg érdemli!
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,az lesz :D Hagy sz*pojon a ribanc..
2011. okt. 17. 14:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!