Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvesztette a közösen vett gyűrűt. Szerintetek kinek van igaza? Többi lennt
Egyikőtöknek sincs.
Ha annyira fontos egy tárgy, akkor arra nagyon vigyázok, véletlenül se veszítsem el. Illetve ha tudom, hogy hol tűnt el, akkor addig forgatom fel a helyiséget, amíg meg nem találom, rgo el sem volt veszve, de azért én beszámolnék a történetről a kedvesemnek.
Mondjuk kiakadni sem kell rajta ha tényleg mindent megtesz a tárgyadért, de mégis mindezek ellenére elveszik.
Akkor ez egy balfék.
Gyűrűre kézmosásnál extaplusz figyelmet szentelek, mert az egy tipikusan olyan szitu, amikor magától is lecsúszik, nem hogy rázásra. Mi az nincs törölköző. Egyébként meg ha leesne a gyűrűm, letojnám a buszt addig keresném, amíg nem lesz meg. Annál nagyobb az esélye, hogy megtalálja minél hamarabb rájön hol veszítette el.
Szakítani azért nem kell vele, de azért valamilyen szinten igazad van szerintem, hogy lehet ilyen nemtörődöm valaki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!