Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kinek van igaza? Bővebben lennt.

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek van igaza? Bővebben lennt.

Figyelt kérdés

Kutakodtam barátnőm gépén és egy msn beszélgetést el is olvastam. Nagyon durva dolgokat találtam és nagyon kiborított, viszont amikor ezeket mondtam neki illetve megmutattam hogy tudok róla amiket írt akkor ő is kiborult és mérges volt rám. Amit meg is értek mert ez nem szép dolog. Viszont ha beszélünk arról amit láttam akkor mindenre azt kapom hogy \\\'miért néztem meg?\\\'. Engem nagyon elszomorít hogy őt az nem érdekli hogy ez nekem mennyire rossz csak az hogy szemét vagyok mert megnéztem.

Volt már valaki ilyen helyzetbe? Ha igen mi lett a vége?

köszi a válaszokat.

2009. aug. 7. 09:59
 1/9 anonim ***** válasza:

Tényleg nem szép dolog kutakodni, de hát ha volt alapod a bizalmatlankodásra akkor egyértelműen neked van igazad.

Egyébként egy kapcsolat így nem működhet, vagy bíztok egymásban vagy nincs semmi.

2009. aug. 7. 10:11
 2/9 anonim ***** válasza:
6%
Jaj kérem aki nőben megbizik az igy jár! Minden nő hazudik és akkor a legpofátlanabbak ha az ember kideriti hogy mit tettek. Vagy becsukod a szemed élsz vele ahogy van, vagy állandóan kutakodsz utána, egyik sem jó de ők ilyenek,a természet igy alkotta meg a nőt.
2009. aug. 7. 10:12
 3/9 anonim ***** válasza:
nekem a párom mesélte hogy az előző barátnője csinált vele ilyet. de neki ilyen nem tudom milyen oldalon regisztrált a csaj és mutogatta magát meg pasizott. És az emailjét megnézte így talált rá. szted mi lett a vége? az hogy a csajnak állt feljebb és nem beszéltek, a csaj nem kereste és végül neki kellett mondani hogy jó akk vége! Most velem van, és én ilyet nem tennék! ha nem juttok dűlőre hagyd ott, nem éri meg! Nincs igaza! Tényleg nem szép dolog kutakodni, mert elszáll a bizalom és nincs többé... de neki sincs joga hogy ezt teszi
2009. aug. 7. 10:30
 4/9 anonim ***** válasza:

Szia!Én barátom gépén kutakodtam.Ugyan ez a helyzet volt.Sok veszekedés után végre rávettem hogy hagyja abba az e-mailezész és a társkereső oldalakon való beszélgetéseket ill. amit msnen művel.

Az eredmény:Abbahagyta de fél évre rá megcsalt..

2009. aug. 7. 11:43
 5/9 A kérdező kommentje:
huh..hát amiket írtok az tényleg merész..én ilyet hála istennek nem találtam... csak megtudtam hogy hogy tekint rám és hogy mit gondol rólam...és ha ráakadna egy srácra akkor valószinű nekem lapát lenne
2009. aug. 7. 12:04
 6/9 anonim ***** válasza:

Hát akkor viszont most neki lapát. És én nem finomkodva tenném. (Nem bántanám, csak kifejteném a véleményem arról, hogy így vélekedik rólam)

Hosszú jövője így úgysincs a kapcsolatotoknak, és miatta esetleg nem találkoznál az "igazival"

2009. aug. 7. 12:42
 7/9 anonim ***** válasza:
teljelesen igaza van! ha ő ezt írta rólad és tartalék vagy dobd ki! előbb lepődik meg! ne engedd vissza, nem éri meg hidd el túlleszel ezen!
2009. aug. 7. 12:53
 8/9 A kérdező kommentje:

12:42-nek!

Az igaziról nem fogok lecsuszni vagy lemaradni mert én ugy gondolom hogy nekem ő az igazi...csak nagyon félek attól h nehogy egyirányú legyen ez a dolog :(

2009. aug. 7. 18:17
 9/9 anonim ***** válasza:

pedig ez egyirányú..eléggé kihasznál vagy nem mer téged felvállalni...

lány vagyok és mondtam már ilyet az akkori barátomról, jött egy másik pasi, és ott is hagytam .. szemét dolog, de ha megunod a partnert és nem akarsz egyedül lenni akkor ez ilyen .. lehet lepontozni pasik.. mintha ti nem ezt csinálnátok..

2009. aug. 8. 03:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!