Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek van igaza? Bővebben lennt.
Kutakodtam barátnőm gépén és egy msn beszélgetést el is olvastam. Nagyon durva dolgokat találtam és nagyon kiborított, viszont amikor ezeket mondtam neki illetve megmutattam hogy tudok róla amiket írt akkor ő is kiborult és mérges volt rám. Amit meg is értek mert ez nem szép dolog. Viszont ha beszélünk arról amit láttam akkor mindenre azt kapom hogy \\\'miért néztem meg?\\\'. Engem nagyon elszomorít hogy őt az nem érdekli hogy ez nekem mennyire rossz csak az hogy szemét vagyok mert megnéztem.
Volt már valaki ilyen helyzetbe? Ha igen mi lett a vége?
köszi a válaszokat.
Tényleg nem szép dolog kutakodni, de hát ha volt alapod a bizalmatlankodásra akkor egyértelműen neked van igazad.
Egyébként egy kapcsolat így nem működhet, vagy bíztok egymásban vagy nincs semmi.
Szia!Én barátom gépén kutakodtam.Ugyan ez a helyzet volt.Sok veszekedés után végre rávettem hogy hagyja abba az e-mailezész és a társkereső oldalakon való beszélgetéseket ill. amit msnen művel.
Az eredmény:Abbahagyta de fél évre rá megcsalt..
Hát akkor viszont most neki lapát. És én nem finomkodva tenném. (Nem bántanám, csak kifejteném a véleményem arról, hogy így vélekedik rólam)
Hosszú jövője így úgysincs a kapcsolatotoknak, és miatta esetleg nem találkoznál az "igazival"
12:42-nek!
Az igaziról nem fogok lecsuszni vagy lemaradni mert én ugy gondolom hogy nekem ő az igazi...csak nagyon félek attól h nehogy egyirányú legyen ez a dolog :(
pedig ez egyirányú..eléggé kihasznál vagy nem mer téged felvállalni...
lány vagyok és mondtam már ilyet az akkori barátomról, jött egy másik pasi, és ott is hagytam .. szemét dolog, de ha megunod a partnert és nem akarsz egyedül lenni akkor ez ilyen .. lehet lepontozni pasik.. mintha ti nem ezt csinálnátok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!