Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Neki van igaza? Megcsaltam?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Neki van igaza? Megcsaltam? Többi lent

Figyelt kérdés
Én15 éves lány vagyok pasim 18. és pár héttel ezelőtt barátnőmnél aludtam és chateltünk. És a pasim próbára tett (én nem tudtam rola) álnéven ő is feljött chatre és megkérdezte tőlem van e barátom. Mi azt irtuk be neki hogy nincs. És ez ő rohadtul megbántotta és azota nem akar bennem bizni. Mostanság alig láttam me állandoan elutaztam és tegnap felhivott hogy nagyon fél attoo hogy megcsalom és lehet elfog hagyni. De én megmondtam neki hogy az se direkt lett beirva neki és én soha nem csaltam meg és nem is tenném mert nagyon szeretem. Most mit tegyek én hagyam el mielőtt ő meg tenné vagy várjam meg amig ő megteszi? Léccy segitsetek. előre is köszi;)
2009. júl. 29. 11:08
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Nézd: amit tettetek, az nem azonos fajsúlyú.

Elég súlyos volt, amit tettél (még ha nem is csaltad meg) - és most attól fél, hogy nem vagy hűséges hozzá, nem vagy igazi társa.

Ha szeretnél vele maradni, akkor arról kell őt meggyőznöd, hogy ez egy pillanatnyi gyerekes fellángolás volt csak, és soha többé nem teszel ilyet.

Ilyen traumákra tényleg előfordulhat, hogy felnősz - de csak akkor, ha tényleg átérzed, hogy TE mit követtél el, és nem úgy éled meg, hogy most mindenki rádszállt, és lám még ő is milyen.

Mondjuk 15 évesen még van időd arra, hogy felnőjél - de, ha nem sikerül idejében, akkor őt elveszítheted. Gondolkozz el ezen, hogy most itt mit szeretnél - és tegyél érte.

A felnőttekre pont az jellemző, hogy képesek MEGOLDANI a problémákat - és nem csak elszaladni előlük.

2009. júl. 29. 21:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!