Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Neki van igaza? Megcsaltam?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Neki van igaza? Megcsaltam? Többi lent

Figyelt kérdés
Én15 éves lány vagyok pasim 18. és pár héttel ezelőtt barátnőmnél aludtam és chateltünk. És a pasim próbára tett (én nem tudtam rola) álnéven ő is feljött chatre és megkérdezte tőlem van e barátom. Mi azt irtuk be neki hogy nincs. És ez ő rohadtul megbántotta és azota nem akar bennem bizni. Mostanság alig láttam me állandoan elutaztam és tegnap felhivott hogy nagyon fél attoo hogy megcsalom és lehet elfog hagyni. De én megmondtam neki hogy az se direkt lett beirva neki és én soha nem csaltam meg és nem is tenném mert nagyon szeretem. Most mit tegyek én hagyam el mielőtt ő meg tenné vagy várjam meg amig ő megteszi? Léccy segitsetek. előre is köszi;)
2009. júl. 29. 11:08
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
nem csak látom hogy nagyon szar neki. és csak megkönnyebiteném a lelkét ha nem lennék neki
2009. júl. 29. 11:38
 12/21 anonim ***** válasza:
87%
Rátok se lehet számítani? Miért? Mert nem azt hallod amit szeretnél? Már csak ezért is gyerekes vagy... Az, hogy nem bízik benned teljesen jogos. És még valami: olyan nincs, hogy mindenki más a hibás (válaszok), ideje lenne gondolkodni...
2009. júl. 29. 11:40
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Vagy pedig még szarabb lenne neki.

Szerintem találkozzatok... ülj le vele beszélgetni és mondd el öszintén a dolgokat, és hogy mennyire szereted ... hátha megkönnyebbülne tőle

2009. júl. 29. 11:41
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Látod, mindenki azt mondja gyerekes vagy. Igazából a legfőbb oka a sok kis dolgon kívül ez a mondat volt: Én hagyjam el mielőtt ő megtenné, vagy várjam meg amíg ő megteszi"? mi ez valami verseny? Ha komolyan gondolkodsz eszedbe nem jutna ilyen hülyeség. Ki kell engesztelni, meg kell mutatni h bízhat benned. Bár a fiú helyébe nekem se tetszene h chatre jársz ismerkedni és még le is tagadod h van pasid. Na ezért vagy GYEREKES.
2009. júl. 29. 11:41
 15/21 A kérdező kommentje:
Sajnos most se otthon vagyok:( és ez nagyon szar mer csak telon vagy msn-en tudunk beszélni. és ezt is msn-en közölte velem. am nem szoktam chatelni. akk is a barátnőm vett rá. ha gyerekes vok akk az vok:S
2009. júl. 29. 11:45
 16/21 anonim ***** válasza:
93%

Ha csak két napja járnék a pasimmal, akkor sem tagadnám le Őt, nemhogy 8 hónap után...

A kérdésre visszatérve, ez nem megcsalás, de itt most nem lényeges hogy kinek van igaza ... Szemétség volt, hogy ellenőrizget, de szemétség volt, hogy letagadtad...

Beszéld meg vele a dolgokat, hogy szereted, hogy mindennél fontosabb számodra... ha ő is szeret megbocsájt.

Egy 15 éves lány... mellesleg én nem tartom magam érettnek, sőt inkább gyerekesnek néha... de ebben a korban ez a normális, most kel tanulnunk ilyen helyzetekben és nem megsértődnünk, ha le gyerekeseznek...

2009. júl. 29. 11:59
 17/21 A kérdező kommentje:
nem sértődtem meg a gyerekes beszoláson mer télleg néha az vok de tudok komoly is lenni. csak az a baj hogy megbeszélni se tudjuk normálisan me ha eljön hozzám vagy én mek hozzá akk. tudjuk mi lesz a vége... és ő ezt most nem akarja
2009. júl. 29. 12:02
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

akkor írj neki egy sms-t h sajnálod a dolgot, és csak hülyéskedtetek a barátnőddel, nemlett volna belőle semmi.

aztán hagyd kicsit ülepedni a dolgot, ésmajd később, hamár lenyugodtatok, akkor beszélgessetek.

2009. júl. 29. 12:07
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

lehet gyerekes vagy, lehet nem kellet volna a barátodnak ilyet csinálni, lehet neked sem....de ez nem a világége!! nekem is rosszul esne ha a barátom letagadná h együtt vagyunk, de ha a haverjaival szórakozna chaten, akkor nem érdekelne..ez csak szórakozás!!

beszéljétek meg, h ez csak egy csajos este volt, nem kell komolyan venni, mert a chat teljesen más mint a való élet, és te (gondolom) soha nem csalnád meg őt, és szereted

am még mi is szoktunk a bnőmmel ( mindketten 19) és az anyjával!! chatelni, mert irtó vicces, annyi barom van ott, olyanokat lehet röhögni...szerintem ez nem gyerekesség

2009. júl. 29. 12:11
 20/21 A kérdező kommentje:
köszi szépen:) én már probáltam neki megmagyarázni.de mintha a falnak beszélnék. látszik pasibol van
2009. júl. 29. 12:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!