Szerintetek kinek van igaza? (Többi lent)
Figyelt kérdés
A barátommal már 1 éve együtt vagyunk , iszonyatosan szeretjük egymást , és így egy év után elvette a szüzességemet . Én egyáltalán nem is voltam feszült előtte , és a fájdalom is minimális volt , inkább kellemetlen érzés volt , mint fájdalmas . Viszont , anyukám szerint még nem érettem meg erre teljesen , szerintem pedig igen. Nektek mi a véleményetek ? 17/L2011. júl. 16. 23:09
2/13 anonim válasza:
figyelj. ezt te érzed és nem anyucid. tény h félt téged (rendesen védekezzetek mindig!!!!), de ezt magadnak kell eldöntened (vagyis már el is döntötted). ha megbízol a srácban akk minden oké...
3/13 Értelmes Válaszadó válasza:
Az a véleményem, hogy nem elég korán kezdeni a pélon való pörgést :DDD csak így tovább kislány ;)
4/13 anonim válasza:
Ezt neked kell tudnod. 1 év sok idő,és ha ezt nézzük érett lehettél rá .
5/13 Inkog Nito válasza:
A te döntésed,jogod van hozzá,érthető hogy anyukád félt de a szülők a házasságig nincs szex hívei..Na jó nem mind szerencsére.Valamint jogod van eldönteni mivel már elmúltál 14 éves.
6/13 anonim válasza:
A te dolgod, nem anyukádé. Ő csak valószínűleg félt, és nem tud értelmes kifogást találni, ezért inkább azt mondja, h nem vagy elég érett hozzá. Nem tudom mit várnak egyesek, h házasságig várjanak a szexel vagy mi?Egy 1 az azért elég hosszú idú, hogy kiderüljön, h a fiúnak nem csak ara kelesz és eléggé kiismrtétek egymást.
7/13 anonim válasza:
Már rég rossz, ha erről gondolkodsz és még kérdést is teszel föl.
No, akkor Anyud sem tudja, se Te.. akkor majd mi valszeg tudjuk.
idióta ?
8/13 anonim válasza:
egyébként megtetted, megtörtént. változtatni már nem tudsz rajta.. akkor ?
9/13 anonim válasza:
ha + hitegetni akarod magad azzal, hogy igenis elég érett voltál rá, akkor keress más barmokat.
10/13 anonim válasza:
Szerintem érett voltál rá, de nem értem miért kötsz olyanokat anyukád orrára amihez semmi köze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!