Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én változzak? Ő változzon? Kinek van igaza? Többi lent.
Figyelt kérdés
Van egy barátnőm, akivel 2 évet jártunk. Veszekedések miatt szakítottunk, de ezt leszámítva baromi jól elvoltunk. Most nemrég jöttünk össze újra. Sajnos engem nagyon zavar, hogy a barátaival bulizgat, más szóval: a külön bulizás, tehát nem együtt megyünk. Én különben sem vagyok az a nagy kimozdulós fajta. Egy-két sör a haverokkal, nagyon ritkán, nem a világ vége.
Most csak elment bulizni, miközben tudta, hogy engem zavar. Azt mondja, nem mond le a barátairól, meg hasonlók. Nem is ezt várom. Ám híresen megbízható fajta, megcsalni tuti nem fog.
Mit tegyek? Hagyjam bulizgatni? Én 22/f, ő 18/l.
2010. ápr. 16. 22:07
1/10 anonim válasza:
Senki ne változzon! Egyszerűen foglald ilyenkor el magad valamivel, hogy ne unatkozz, míg Ő bulizik.
2010. ápr. 16. 22:09
2/10 anonim válasza:
Szerintem normális, hogy a barátnődnek igénye van a szórakozásra, bulizásra, ezért légy vele megértő és fogadd el, hogy ez van. Engem biztos kiborítana egy idő után ha a barátom azon zsörtölődne hogy elmegyek bulizni a barátaimmal. Mi pl hol közösen, hol külön-külön járunk. Én sem akadok ki azon ha ő elmegy sörözni a haverjaival.. megbízunk egymásban és ez így van rendjén.
2010. ápr. 16. 22:20
3/10 anonim válasza:
Nem dől össze a világ, ha nem vagytok mindig egymás fenekében.
2010. ápr. 16. 22:21
4/10 anonim válasza:
Ugyanebben a cipőben járok, csak én lány vagyok.
Én először beletörődtem, egy darabig nem is járt bulizni - miattam. Aztán "hát azért a barátok", meg "minden időnket együtt töltjük, kéthetente egy este lehet a haveroké", oké, nagy veszekedések után megértettem, hogy tényleg.
Most már ott tartunk, hogy jeleztem, hogy néha én is szívesen elmennék vele - az itthonülőségem ellenére - és kezd megtörni a jég, ... :D
2010. ápr. 16. 22:31
5/10 anonim válasza:
Hagyni kell a másiknak egy kis teret! Ne agyalj ezen ennyit, inkább foglald el magad!
2010. ápr. 16. 22:51
6/10 A kérdező kommentje:
Mondjuk azt hozzátenném, hogy ő a haját tépi, ha én elmegyek valahova. :)
2010. ápr. 16. 23:18
7/10 anonim válasza:
Akkor viszont te se maradj otthon az ő kedvéért.
2010. ápr. 16. 23:52
8/10 A kérdező kommentje:
De érted, nekem nem lételem a bulizás. Persze nekem is kell néha-néha, ahogy azt írtam is a kérdésben, de inkább vagyok ilyen "otthon csinálom a dolgom, esetleg megyek kondiba, moziba vagy étterembe, stb." típus. A sok bulizás zülleszt.
2010. ápr. 17. 01:04
9/10 anonim válasza:
Azzal a néhány alkalommal elmehetsz. Annál igazságtalanabb, hogy ő még azt a keveset sem bírja ki.
2010. ápr. 17. 17:25
10/10 anonim válasza:
Problémát csináltok abból, ami nincs:D El kell fogadnotok egymást. Néha engedd, hadd bulizza ki magát. Ezt el kell viselned, ha vele akarsz maradni, ő ilyen. Egyébként, lehet tetszene neked is, ha egyszer elkísérnéd:P
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!