Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit kéne tennem hogy változzon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kéne tennem hogy változzon a kapcsolatunk?

Figyelt kérdés
10 éve vagyunk együtt a párommal,van egy 11hónaps kislányunk,de miota megszületett a pici teljesen eltávolodtunk egymástól.Szex is nagyon ritkán van csak,és akkor is csak immel ámmal megy az egész.Szóval ugyérzem kiszerettem belőle,de elhagyni semmiképp nem szeretném,mert a törpénket nagyon imádom,és szeretném látni ahogy felnő.34f
2011. szept. 1. 10:13
 1/9 Smartguy86 ***** válasza:
Öööö... Neked nem vonzó, mert már anyuka? Neki az utolsó mentsvára a kapcsolat megmentésére és életcélnak egy gyerek szülése volt... Hát előbb kellett volna gondolkozni.
2011. szept. 1. 10:15
 2/9 anonim ***** válasza:

Szülés után felborul a hormon háztartás. Plusz, minden idő a picire megy el,.. fáradt az anyuka.

Szülés után előfordul, hogy hosszú ideig nem kívánja a nő a szexet. (durvább esetben meg is gyűlölheti a férjét -hallottam ilyet)

Van a másik véglet, aki meg van őrülve a szexért.

Szóval ez hormonális dolog lesz.

2011. szept. 1. 10:18
 3/9 anonim ***** válasza:

A férfiak a termékeny nőkhöz vonzódnak.

Ha most a feleséged nem olyan formában van, akkor természetes hogy nem túl attraktív...

2011. szept. 1. 10:30
 4/9 A kérdező kommentje:
Hát előtte rendben volt minden.Mostánaban viszont szinte hozzám sem ér,se egy kedves szó semmi...
2011. szept. 1. 10:45
 5/9 anonim ***** válasza:

fel kéne frissítenetek a kapcsolatotokat.

Egy kettesben eltöltött hétvége egy welness szállodában, vgay akárhol, távol a családtól, és kikapcsolván mindkettőtöket csodákra képes.

2011. szept. 1. 11:18
 6/9 menta34 ***** válasza:

Tarts szeretőt és legyél jó apa.

Tudom, hogy gusztustalan, de működik :D A szerető levezeti a feszültséged, a párod meg idővel ahogy rendeződnek a hormonjai és látja milyen jó apa vagy meg fog kivánni... :)

"Csak" ne bukj le és ne szedj össze semmit.

Szexért ne fizess, drága és nem használ, értsd: azt az űrt, hogy eddig kívántak és már nem kívánnak nem fogja kitölteni, csak a depid nő.

A maszti olcsó, de szintén nem használ. Még kereshetsz magadnak valami addiktív hobbit (pl. netes játék, filmsorozatok) az csökkenti a lendületed :)

(na kíváncsi vagyok hányan fröcskölnek most le)

2011. szept. 1. 11:44
 7/9 anonim ***** válasza:

tarthatsz szeretőt, de szerintem elsőként ne ez ugorjon már be megoldásnak:)

mi lenne, ha leülnétek édes kettesben és megbeszélnétek? ha segítenél a gyerekkel? némi terhet levennél a válláról? udvarolnál neki kicsit? lehet, hogy depressziós, lehet te is az vagy. elmehettek pár tanácsadásra. és a wellness hétvége is jó ötlet. próbáld meg helyre hozni, de mindenek előtt beszéljetek erről a problémáról!

2011. szept. 1. 13:20
 8/9 A kérdező kommentje:
menta te n/f?Kinek kell egy nős pasi akinek gyereke van??és kiben lehetne ilyen téren megbizni?szerintem elég nehezen lenne kivitelezhető.
2011. szept. 1. 13:39
 9/9 menta34 ***** válasza:

F/34.

Azt nem mondtam, hogy egyszerű szeretőt találni :)

Kinek kell nős pasi? akinek pl. férje van és szinten nincs sok ideje...

Megbízni? ez nehéz kérdés. Mindenképp okos és diszkrét nő kell.

Amúgy valóban először otthon próbálkozz, ahogy a többiek írták.

2011. szept. 1. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!