Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne tennem hogy változzon a kapcsolatunk?
Szülés után felborul a hormon háztartás. Plusz, minden idő a picire megy el,.. fáradt az anyuka.
Szülés után előfordul, hogy hosszú ideig nem kívánja a nő a szexet. (durvább esetben meg is gyűlölheti a férjét -hallottam ilyet)
Van a másik véglet, aki meg van őrülve a szexért.
Szóval ez hormonális dolog lesz.
A férfiak a termékeny nőkhöz vonzódnak.
Ha most a feleséged nem olyan formában van, akkor természetes hogy nem túl attraktív...
fel kéne frissítenetek a kapcsolatotokat.
Egy kettesben eltöltött hétvége egy welness szállodában, vgay akárhol, távol a családtól, és kikapcsolván mindkettőtöket csodákra képes.
Tarts szeretőt és legyél jó apa.
Tudom, hogy gusztustalan, de működik :D A szerető levezeti a feszültséged, a párod meg idővel ahogy rendeződnek a hormonjai és látja milyen jó apa vagy meg fog kivánni... :)
"Csak" ne bukj le és ne szedj össze semmit.
Szexért ne fizess, drága és nem használ, értsd: azt az űrt, hogy eddig kívántak és már nem kívánnak nem fogja kitölteni, csak a depid nő.
A maszti olcsó, de szintén nem használ. Még kereshetsz magadnak valami addiktív hobbit (pl. netes játék, filmsorozatok) az csökkenti a lendületed :)
(na kíváncsi vagyok hányan fröcskölnek most le)
tarthatsz szeretőt, de szerintem elsőként ne ez ugorjon már be megoldásnak:)
mi lenne, ha leülnétek édes kettesben és megbeszélnétek? ha segítenél a gyerekkel? némi terhet levennél a válláról? udvarolnál neki kicsit? lehet, hogy depressziós, lehet te is az vagy. elmehettek pár tanácsadásra. és a wellness hétvége is jó ötlet. próbáld meg helyre hozni, de mindenek előtt beszéljetek erről a problémáról!
F/34.
Azt nem mondtam, hogy egyszerű szeretőt találni :)
Kinek kell nős pasi? akinek pl. férje van és szinten nincs sok ideje...
Megbízni? ez nehéz kérdés. Mindenképp okos és diszkrét nő kell.
Amúgy valóban először otthon próbálkozz, ahogy a többiek írták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!