Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Vannak itt szüzek? Ki hogyan...

Vannak itt szüzek? Ki hogyan éli meg, hogy még nem csinálta senkivel sem a szexet? Nem érzitekezt tehernek?

Figyelt kérdés

Írjatok kort és nemet is légyszí!

21L

2011. júl. 10. 19:08
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:

"A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 01:44"

Nagyon helyes! Ameddig jól érzed magad a bőrödben, addig nem is szabad foglalkoznod azzal, hogy mások a külsőd alapján ítélnek meg! Na persze ez csak a Téged negatív vagy gyerekes kritikával illetőkre vonatkozzon! ;)

2011. júl. 11. 22:17
 32/40 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: ma 17:57

"Mondjuk ez az én hibám, mert visszahúzódó és félénk vagyok, de egyszerűen ezen nem tudok változtatni :("

Ne hibáztasd magad, mert nincs miért! Én is ugyanilyen vagyok, de nem érzem magam hibásnak emiatt! Erre a dologra inkább egyfajta negatív "adottságként" tekintek.

"Inkább beletörődöm abba, hogy egyedül maradok."

Ezt se tedd! Tudom, könnyű ezt mondani, de magamból kiindulva mindig tudom magam biztatni! Persze rám is törtek már nem egyszer olyan érzések, hogy márpedig ez a sorsom, de mindig felülkerekedett bennem egy barátnő iránti vágy, és ez az ami tartja bennem a lelket. ;)

2011. júl. 11. 22:26
 33/40 anonim ***** válasza:

"Inkább beletörődöm abba, hogy egyedül maradok."

Inkább keress valakit. Vagy találd meg a boldogságot az egyedüllétben. Mindkettő lehetséges. De beletörődni nem érdemes.

2011. júl. 12. 01:55
 34/40 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, vas megyei vagyok :)
2011. júl. 12. 09:55
 35/40 A kérdező kommentje:
Kár, mert én hajdú-bihari. :(
2011. júl. 12. 10:58
 36/40 anonim ***** válasza:
Engem sem kifejezetten a szüzesség zavar, hanem az intimitás és szeretethiány, meg a szebbik nemmel való bárminemű kapcsolattartás hiánya. De sajnos félénk vagyok és zárkózott, ezen nem igazán tudok változtatni. 27/f
2011. júl. 12. 19:43
 37/40 anonim ***** válasza:
19:43: Rokon lélek, még a % is stimmel. Te nem én vagy?
2011. júl. 12. 19:50
 38/40 anonim válasza:
Én már 1 éve együtt vagyok a barátommal, mégis szűz vagyok. Nem hiszem, hogy ez annyira gáz lenne, meg mások véleményére sem adok annyira. Egyszerűen csak arról van szó, hogy szerinte én még nem vagyok rá készen.Néha amikor elég közel jártunk már hozzá, kicsit rossz érzés volt, hogy végülis nem történt semmi, de én inkább örülök neki, hogy van egy figyelmes barátom, akinem nem azért kellek...:) 17/F én meg 16/L :D
2011. júl. 12. 20:31
 39/40 anonim ***** válasza:
19:50: Nem, én én vagyok :) De a viccet félretéve belőlem egy is sok...
2011. júl. 12. 20:37
 40/40 anonim válasza:
100%
én örülök h 14 évesen szűz vagyok :D úgy tervezem 2 évig még az is maradok :P
2011. júl. 21. 14:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!