Szűz vagyok vagy sem? Tegnap szeretkeztünk a barátommal, nekem ez volt az első, de nem véreztem egyáltalán. A pasim azonnal szakított velem, mert azt hiszi hazudtam neki a szüzességemmel kapcsolatban, pedig én tényleg nem voltam előtte senkivel.
Máár bocsi,de ezen a kérdésen jóóót nevettem :D:D:D
1: Nem minden esetben vérzik a lány,mikor elveszti a szüzességét,senki nem egyforma :)
2: A barátod egy kib*szott nagy idióta :D Ilyenért elhagyni valakit,mások,meg azt sem tudják hogy szerezzenek maguknak :D:D
3:Ha 6 CM-nél hosszabb volt a pénisze...amit furcsállnák,ha nem....akkor semmiképpen nem vagy szűz :D
Mi az, hogy szakított veled?! Ha ez így van, akkor egy utolsó senkiházi, és a helyedben az életben nem állnék vele szóba többet.
De egyébként igen, ha még nem voltál úgy senkivel, akkor még szűz vagy, és EGYÁLTALÁN nem feltétele a szüzesség elvesztésének, hogy vérezz vagy fájjon. Valakinek tök simán megy, valaki megszenved vele, ez teljesen egyénfüggő (és az is lehet tényleg, hogy nem szakad át elsőre a szűzhártyád, bár ez kevésbé valószínű, de egyáltalán nem hülyeség, attól függ hogy csináltátok.
Mellesleg a szűzhártya az első szex előtt is elszakadhat egy olyan mozdulattól, de ez is egyénfüggő)
Szóval az a bizonyos pasi egy bunkó, akinek nem sok fogalma van a nőkről, csak azt tudja, hogy a sajátját hová dugja. Töröld ki a telódból és keress valakit, aki szeret, megbízik benned, tisztel és elfogad, mert ez a pasi nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!