Lányok milyen volt az első?
Figyelt kérdés
Nagyon fájt?Volt orgazmus?2011. okt. 27. 15:46
1/16 anonim válasza:
Gyökérkezelés közben? Nem, sajnos nem volt orgazmus :(
3/16 anonim válasza:
Én is szűz vagyok még állítólag nem mindenkinek fáj de szerintem nekem fog mert ha menstruálok és tampont használok befelé oké de nekem a megtelt tampon kihúzása már fáj szl... gondold végig ha erre vagy kíváncsi.
4/16 anonim válasza:
Nekem fájt, orgazmusom se volt. De túl lehet élni, és az akkori barátom figyelt rám, úgyhogy nem bántam meg. :)
20L
7/16 anonim válasza:
nemááááááá törölték a hozzászólásom.
8/16 anonim válasza:
nagyon kicsit fájt,de orgazmus nem volt.de utána még jo ideig. a vicces hogy egy full kezdö srác vitt el, elsöre ráadásul mig a sok tapasztalt nem tudott:)
9/16 anonim válasza:
te nem vagy normális. ne akarja elsőnél orgazmust....nagyon nagyon nagyon nagyon ritka akinek elsőre orgazmusa van. van olyan nő akinek egész életébe nincs is hüvelyi orgazmusa...
10/16 anonim válasza:
szerintem nem pont a hüvelyire gondolt. nem kötötte ki hogy melyikre gondol:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!