Lányok/Fiatal nők nektek milyen volt az első?
Figyelt kérdés
bővebben: érdekel hogy milyen érzés volt, végig fájt, vagy csak az elején, utána nagyon jó volt...kb ilyesmikre vagyok kiváncsi, ja és ha lehet kort, és természetes nők válaszoljanak..köszi2011. okt. 14. 07:11
1/20 anonim válasza:
Fiú vagyok, most készülünk a barátnőmmel az elsőre, de nagyon fél tőle, szóval biztos fájdalmas dolog.
2/20 anonim válasza:
Nekem nem fájt, inkább azt mondanám, hogy kicsit kellemetlen, na meg furcsa volt az érzés. Nem is véreztem. Persze mire eljutottunk odáig, nem kevés előjáték kellett. Az elsőt én nem igazán élveztem, sőt, eltelt jó néhány alkalom, mire elkezdtem élvezni a szexet.
25/N
3/20 anonim válasza:
Az első nem fájt, inkább furcsa volt, na de az utána levő 2-3 alkalom viszont nagyon rossz volt, azok nagyon fájtak, akkor véreztem is nagyon. 17 éves voltam. Most 20L
4/20 anonim válasza:
nekem nagyon fájt, dehát a srác nem is figyelt oda rám sőt inkább kierőszakolta hogy na mostmár legyen valami, vagy vége... és még menstruációm is volt
5/20 anonim válasza:
nekem egyáltalán nem, sőt jó volt akkor 15, most20L
6/20 A kérdező kommentje:
sikerül elmenni??
és köszönöm az eddigi válaszokat.. :)
2011. okt. 14. 13:50
7/20 anonim válasza:
Nekem furcsa volt:S Fájt is..de akkor nem véreztem:) Féltem nagyon..6hónap után történt..de az volt benne a jó h ez spontán történt..nem terveztük csak úgy jött:O És azóta is együtt vagyunk..20/L 22/F és 3 éve 1ütt vagyunk:) De már nagyon jó..:D és első alkalommal is elmentem:D
8/20 A kérdező kommentje:
köszi :)
2011. okt. 14. 16:01
10/20 anonim válasza:
Nekem nem fájt,totál el voltam lazulva,szerintem a barátom idegesebb volt,inkább furcsa volt,de mindenképp kellemes emlék marad,mivel szerelmes voltam(és vagyok is)a páromba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!