Lányok/Fiatal nők nektek milyen volt az első?
Figyelt kérdés
bővebben: érdekel hogy milyen érzés volt, végig fájt, vagy csak az elején, utána nagyon jó volt...kb ilyesmikre vagyok kiváncsi, ja és ha lehet kort, és természetes nők válaszoljanak..köszi2011. okt. 14. 07:11
11/20 anonim válasza:
Fájni fájt, nem is kicsit, de a szeretet amit a barátomtól kaptam közben, kiengesztelt.:) Utána sokáig nem volt jó, körülbelül az 5-6. alkalom után kezdtem élvezni, így fél év távlatából már nagyon jó érzés, élvezem. 16/L (akkor is 16 voltam)
12/20 anonim válasza:
Az elején furi volt aztán egy borzasztó éles fájdalmat éreztem, de szerencsére hamar elmult,véreztem és kész.
17 voltam.
17/L
13/20 anonim válasza:
Hu hát nekem borzasztóan fájdalmas volt... folyton huztam magam elfelé a páromtól. :P de ő odafigyelt, de nem olyan nehéz h egy nőnek nem lehet kibirni, szóval nyugi, ha fáj fáj, kibirja ezt minden csaj... :))
14/20 A kérdező kommentje:
am srác vagyok...
2011. okt. 19. 07:15
16/20 anonim válasza:
20 éves voltam, csodálatos volt! Alig fájt egy kicsit, inkább fura érzés volt eleinte. Ja és abszolút nem véreztem. :)
17/20 anonim válasza:
első alkalom? Én 21 voltam mikor elvesztettem. azthittem hogy tartós lesz a kapcsolat de nem így történt.. sajnos.. pedig 2,5 hónapig várattam a srácot, meg igyekeztem kiismerni, de sajnos tévedtem... :( nem volt jó az 1. , nem ugy alakult ahogy terveztem.. nem a legjobb a családi hátterem, meg neki sem, igy az exem kocsijába, télen történt a dolog... Szar volt, fájt is, véreztem is, és utána alig birtam leülni... utána még a 2.-3. alkalom is ilyen volt... ami rossz volt h rá másfél hónapra mentünk szét.. Tudom hogy nem Ő volt az igazi, hiába szerettem, azt se tudta h milyen egy nő szüzességét elvenni.......
18/20 anonim válasza:
én nem éreztem semmit nagyon élveztem és szinte 1és félóráig csináltuuk:))) 21L
19/20 anonim válasza:
Furcsa érzés volt és én sem véreztem. Elsőre nem mentem el, nem volt hosszú az aktus. Utána viszont egyre jobb volt! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!