Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Egy fiatal pulinak jó az a...

Egy fiatal pulinak jó az a kutyahám, aminél az első és hátsó pántok közti távolság 12 cm?

Figyelt kérdés
A pántok hossza jó lenne, de mivel még nem vettem sose hámot a kutyáimnak, ezért szeretném a segítségeteket kérni. Sajnos nem tudom vásárlás előtt kipróbálni a kutyuson.
2011. aug. 30. 18:33
 1/5 anonim ***** válasza:
hát én is ebben a bajban voltam de vettem egy olyan hámot ami szemre jó rá és állítható kisebbre és nagyobbra hogy egész éltében jó legyen rá. Amúgy nekem is egy kis Pulim van de én jobban szeretem nyakörvel sétáltatni.
2011. aug. 30. 18:42
 2/5 A kérdező kommentje:

Ennél a hámnál is állítható a pántok hossza, csak a két pánt közötti rész fixen 12 cm. A tiednél mennyi ez a távolság?

Az én pulim 7 hónapos, még nagyon-nagyon kerge, és amikor ráteszem a pórázt, azt hiszi, azzal is játszani kell... Úgyhogy sétáltatáskor pár métert tudtunk előre haladni. Ja, nemrég került hozzám. Az előző puli kutyusom tavaly halt meg, 17 éves volt.

2011. aug. 30. 18:46
 3/5 anonim ***** válasza:
Enyémen a nyakrész és az hol a kutya hasánál be kell csatolni az a távolság 6cm-er de ez még a fenőtt Foxterrieremre is jó ha állítok a pántok hoszán 2 oldalt. Ezen lehet a távolságot a nyaknál és a hasnál is. Szerintem keress valami kisebb méretet vagy valami állatfelszereléses boltban kérdezz rá hogy milyet ajánlanak neki. Amúgy az enyém egy 3 hónapos fekete kan.
2011. aug. 30. 18:51
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Megfogadom a tanácsodat!
2011. aug. 30. 18:54
 5/5 anonim ***** válasza:
Nincs nincs mit!
2011. aug. 30. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!