Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ha úgyérzem hogy 16 évesen...

Ha úgyérzem hogy 16 évesen kész vagyok az első alkalomra akkor ezúton én fiatal vagyok még ehhez?

Figyelt kérdés
Mert igazából nem a szüzességem szeretném elveszíteni, hanem a partneremmel szeretném jól érezni magam.
2010. júl. 9. 12:48
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha késznek érzed magad az első alkalomra, és tudatában vagy azzal, hogy mit teszel, és mik lehetnek a következmények, tedd meg!

Anne

2010. júl. 9. 12:50
 2/6 anonim ***** válasza:
79%
Ha szex nélkül jól érzed vele magad és még nem érzed késznek magad a szexre, akkor várj vele. Ezt a párodnak is meg kell értenie, ha szeret akkor várni fog ő is.
2010. júl. 9. 12:50
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

vagy okozz neki máshogy örömet.

csókolgasd, orálisan is izgathatjátok egymást, és jól érezhetitek magatokat. de ha még ezt is korainak találod, vagy a kételkedés halvány szikrája is jelen van benned, akkor várj!!!

2010. júl. 9. 13:05
 4/6 anonim válasza:
100%
A kérdésedben benne is vana válasz. :) Ha úgy látod h testileg és lelkileg is egyaránt felkészültél, vágj bele! Sok szerencsét! :)
2010. júl. 9. 13:37
 5/6 anonim ***** válasza:
18%

szija!!

dehogy vagy fiatal!!

én 12voltam mikor elvesztettem:)

2010. júl. 24. 14:39
 6/6 anonim válasza:
12!!!!!És nem fájt nagyon?
2013. júl. 17. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!