Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lányok milyen volt az első?

Lányok milyen volt az első?

Figyelt kérdés
Nagyon fájt?Volt orgazmus?
2011. okt. 27. 15:46
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
nekem nagyon fájt...:S bekönnyeztem az első alkalommal, orgazmuson nem volt, és utána jó darabig nem éreztem amit kellett volna érezni...szoval ne várj csodákra.
2011. okt. 28. 14:17
 12/16 anonim válasza:
100%
Figy.: ha szépen csináljátok a dolgokat nem fog fájni ha fájna is csak egy kicsit van akinek fáj van akinek nem de ha fáj akkor hagyjátok abba nincs belőlle gáz megkell érteni.Nekem pl: nem fájt. És inkább élveztem a pillanatot ls volt orgazmusom.Szerintem ha nyugodt vagy és nem kapkotsz és próbálod élvezni akkor nincs gáz szóvolez az én véleményem :)
2012. febr. 1. 16:03
 13/16 anonim válasza:
100%

Mi számít elsőnek? Az első, mikor megpróbáltuk? Hány centis behatolástól számít? Vagy az első, mikor "bírtam addig" (kb. egy hónap próbálkozás után)míg barátom elment? Az első hüvelyi orgazmus? (Még várat magára)

Én nem tudom megmondani, mikor vesztettem el a szüzességem. (Fentiek közül vmelyik, gondolom, vérzés nem volt.)

Sorry, nem azért mondom, hogy elvegyem a kedved, csak én borzasztó becsapottnak éreztem magam amiatt, amit tapasztaltam, mert sehonnét nem hallottam arról korábban, hogy:

Van, kinek annyira fáj (nem csak elsőre, nem csak másodszorra, hanem sokadszorra is), hogy a fiú (legalábbis ha törődik a lánnyal) be sem tud hatolni, nemhogy még tologassa is.

Miután idővel eléggé kitágult a lány ahhoz, hogy ne fájjon (annyira) a behatolás, akkor sem feltétlen élvezi rögtön. Én nyolc hónap próbálkozás után kezdek valamelyest érezni valamit odabennt is.

Lehet, hogy én vagyok kva peches, de barátnőim is megerősítették, amit tapasztaltam.

Azért mondom ezeket, hogy ne legyenek túl nagy elvárásaid elsőre. Az én tapasztalatom szerint a szüzesség elvesztése inkább egy folyamat, mint egy éjszaka.

2012. ápr. 17. 18:50
 14/16 anonim válasza:
39%
Nemkell félni,ez a fájás egy jó fájás.
2013. júl. 1. 22:08
 15/16 Riaa0816 válasza:
Nekem sem fájt de nem is volt orgazmusom.
2013. júl. 25. 09:47
 16/16 anonim válasza:
nekem nagyon fájt és véreztem is, orgazmusom nem volt.Kíváncsi leszek,hogy a második alkalom milyen lesz...:)
2013. aug. 28. 11:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!