17éves lány vagyok, mennyire fáj amikor elveszted a szüzességed? Sajnos én még senkivel se éltem át ezt, mennyire fájhat, vagy mit csináljunk, hogy ne fájjon annyira?
semmit maradj szűz úgy a jó.
am meg..
Figyelem! A szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem nem mondanám, hogy fájt.
Persze egy kicsit furcsa volt, ahogy a kis szűk helyre betolakodtak, mintha lett volna egy kis fájdalom, de csak annyi, mint egy szúnyogcsípés, épp éreztem valamit. Kicsit véreztem.
Fontos, hogy óvatos, figyelmes legyen a partnered.
25 L
Egyénfüggő, kinek mennyire. Ha jó az előjáték, párod figyelmes, nem lesz gond. Nekem nem fájt.
Azt meg nem értem, minek kell folyton bemásolgatni a +18-as szöveget? Szerencsétlenkéim hol kérdezzenek rá az ilyen dolgokra?
24/N
Nem fáj ne félj. Én rettegtem. 21koromig halasztottam xD
Az a lényeg h azzal csináld akibe szerelmes vagy és nagyon kívánod...mert ha kívánod őt...csak úgy befogod szippantani és élvezni...sokáig tartson az előjéték és nem lesz gond. De csak az Igazival tedd meg.
Mert megbánod :S ...:,(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!