Vannak itt szüzek? Ki hogyan éli meg, hogy még nem csinálta senkivel sem a szexet? Nem érzitekezt tehernek?
Írjatok kort és nemet is légyszí!
21L
mivel a barátaim és szinte mki a körömből már nem az, igen picit rossz, de csak azért, mert vannak olyanok akik emiatt kislánynak hisznek, jo tudom h nem vagyok az(gondolkodásom miatt), meg nem tudok részt venni ilyen-olyan beszélgetésekben. Igazából nem szégyellem, h az vagyok de túl esnék már ezen az egészen és az aktus miatt. Van egy csomó pasi aki tök lázba hoz.:D De igazából egy barátot szeretnék aki előtt nem lesznek gátlásaim, és akinek odaadhatom már magam. Még szeretnék várni azért, h az első tényleg szerelemből legyen, de ha csak egyéjszakás lesz, akk utána biztos nem lesz több, mármint utána csak olyannal fogok lefeküdni akit tényleg szeretek, és nem szaporítom a pasik számát, csak azért, h menőbb=ribanc legyek.
L/16
A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 23:24
Úr Isten! 16 évesen már mindegyik meg k.ratta magát? Na ez már gáz!
A kétcopfos voltam.
Maga a szüzesség nem teher, soha eszembe sem jut foglalkozni vele. Az, hogy még sosem voltam szerelmes, és engem sem szeretett úgy senki, az viszont nagyon nehezen viselhető el.
sok/F
A válasz írója 71%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 23:17
Sokak szerint az, sőt ha úgy hordom a hajam mindig utánam néznek a fiúk. Vagy tetszem nekik, vagy épp azon gondolkodnak hogy hány éves lehetek:D Az osztálytársam viszont ilyen flegma hangnemmel tesznek olyan megjegyzéseket hogy "Ugye tudod hogy úgy nézel ki mint egy négy éves?". De engem nem zavar:D Ha nem tetszik, nem kell rám nézni. Volt az év elehén egy iskolai rendezvény (1500 fős középsuli) ahol 2copfban volt a hajam, többen is kérdezték hogy ide járok-e, az egyik gyereket meg pl ott kellett győzködni, hogy én igenis kilencedikes vagyok, ebbe az iskolába járok és nem egy általános iskolából csempésztek be:D Én csak mosolyogtam egy jót rajtuk:) Viszont több fiútól is kaptam pozitív véleményt (vagy nyolcan elmondták hogy jól áll:D) az egyikük még fel is akart szedni... O.o
Épp itt, a jobb oldalon, a hirdetések között látok egy idézetet: "A férfi élete és szerelme kettő, a nőnek élni és szeretni egy."
Én az életet választottam, és nem bántam meg. :D
26/F
Én sem érzem tehernek. Szerencsére normális emberekkel vagyok körülvéve akik ha már elvesztették akkor sem mondogatják hogy húú mennyire gáz már h még szűz vagy!
16 éves voltam amikor először volt barátom és nagyon szerettük egymást. Sajnos el kellett költözniük, igaz nem 200km-re hanem csak 50re de egyszerűen fiatalok voltunk és nem működött ez a távkapcsolat dolog(főleg nem iskola mellett)így lett a kapcsolatunk olyan se veled se nélküled. Eltelt kb. 1 év mire el tudtam felejteni őt. Azóta nem találtam senki olyat akibe szerelmes lettem volna. Sokan irogatják itt, hogy "egy szűz nehezebben adja be a derekát" hát nem tudom, ha nem lennék az akkor sem 2 hét után feküdnék le valakivel akit nem is ismerek!
18/L
én a második kommentelőnek a szitujába vagyok csak én fiu vagyok!!
beszélgettem egy nagyszerü lánnyal,már szószerint akartuk egymást de kiderült hgy egy ribanc! :s
de nem ez a lényeg!
én nem érzem tehernek mert elfog jönni majd az én időm is
16/F
Engem nem is az zavar, hogy még szűz vagyok, hanem az, hogy körülöttem mindenkinek van valakije, ráadásul a többségük jó nagy ribanc, de nekem még sosem volt senkim, pedig állítólag aranyos vok. Mondjuk ez az én hibám, mert visszahúzódó és félénk vagyok, de egyszerűen ezen nem tudok változtatni :(
Inkább beletörődöm abba, hogy egyedül maradok.
Bocs a regényért
19/L
A válasz megírásának időpontja: ma 17:57
Szia!
Te melyik megyében laksz? Szimpatikusnak tűnsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!