Lányok! Mit fog szólni, ha elmondom neki, hogy még nem feküdtem le senkivel? 20/F
Egy ideje ismerek egy lányt, akivel jól kijövünk és mindenről elbeszélgetünk, látom rajta,hogy eléggé érdeklem. Nos nem beszélgettünk még az előző kapcsolatainkról, de ő már biztosan nem szűz.
Lányok! Ti mit szólnátok/reagálnátok, ha megtudnátok hogy a srác még szűz?
Ez most juj, ilyen hűde szégyen dolog lenne? Mert szerintem nem, de attól más még nézhet rám emiatt furcsán...
Amúgy egyetemista srác vagyok, 20 éves, a lány 19 éves. Röplabdázok és szoktam bulizni, stb. de a barátnős része valahogy kimaradt eddig, csak találkozgattam lányokkal, de semmi ,,komolyabb".
Köszi a válaszokat előre is, ne kíméljetek! :Đ
Ja és (szerintem) nem vagyok ronda vagy ,,visszahúzódó".
:-D
Örülnék, ha még alakulna is valami a lánnyal, akár...
értemm, jó, nem úgy gondoltam, hogy egyből, csak ha már ott tartunk, hogy azért el kell ezeket mesélni.
Max. otthagyom akkor a fenébe, pedig nagyon aranyos a lány. :-)
Furcsának tartanám egy kicsit, de ki nem röhögnélek. Szerintem örülnék is neki. :)
19/l
Hát ha nagyon bejössz neki akkor szerintem nem bánja majd.
De az is lehet, hogy nem fogja mondani, de attól még zavarhatja, mert arra fog gondolni, hogy nics elég tapasztalatod, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!