Lányok! Mit fog szólni, ha elmondom neki, hogy még nem feküdtem le senkivel? 20/F
Egy ideje ismerek egy lányt, akivel jól kijövünk és mindenről elbeszélgetünk, látom rajta,hogy eléggé érdeklem. Nos nem beszélgettünk még az előző kapcsolatainkról, de ő már biztosan nem szűz.
Lányok! Ti mit szólnátok/reagálnátok, ha megtudnátok hogy a srác még szűz?
Ez most juj, ilyen hűde szégyen dolog lenne? Mert szerintem nem, de attól más még nézhet rám emiatt furcsán...
Amúgy egyetemista srác vagyok, 20 éves, a lány 19 éves. Röplabdázok és szoktam bulizni, stb. de a barátnős része valahogy kimaradt eddig, csak találkozgattam lányokkal, de semmi ,,komolyabb".
Köszi a válaszokat előre is, ne kíméljetek! :Đ
Ja és (szerintem) nem vagyok ronda vagy ,,visszahúzódó".
:-D
Örülnék, ha még alakulna is valami a lánnyal, akár...
nekem is 20 éves a barátom:)
első petting előtt/közben közölte h még ennél tovább sose jutott lánnyal:D ebből már le esett h szűz.
jobb h így mondta el:D
Bízzunk benne, hogy a 40% teljesül. ;-)
Mondjuk te a 20 éveddel végülis nem vagy extrém eset, bezzeg én a 23al, akinek még csókban se volt része.
már írtam ide, azt h biztos meglepődik majd de talán még örülhet is neki.
rohadtul nem értem miért lenne ez baj, abszolút semmin nem váltotztat a kapcsolatban. ha én kerülnék össze szűz pasival, biztosan nem hagynám ott. miért is tenném? lehet, hogy az első két alkalommal nem lesz fantasztikus élmény, de a harmadikkal már lehet. (mellesleg volt már dolgom olyan sráccal akiről ha nem tudom nem mondom meg h először csinálja..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!