Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Vannak itt szüzek? Ki hogyan...

Vannak itt szüzek? Ki hogyan éli meg, hogy még nem csinálta senkivel sem a szexet? Nem érzitekezt tehernek?

Figyelt kérdés

Írjatok kort és nemet is légyszí!

21L

2011. júl. 10. 19:08
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
83%
Konkrétan holnap fogom elveszíteni. Még csak 1 hónapja vagyunk együtt a barátnőmmel. Igazán nem is akarom... persze szeretnék neki örömet okozni. De nekem nem hiányzik, hogy kúrjunk egy jót. Csak hát a mai generációban gáznak érzem, ha 17 évesen azt kell mondanom, hogy szűz vagyok. Így igen, valamilyen szinten leesik a vállamról a teher. Amúgy meg szerintem egyáltalán nem vagyok lemaradva semmivel sem, csak az osztálytársaim hajtják túl ezt a szart.
2011. júl. 10. 19:12
 2/40 anonim ***** válasza:
én 16 vagyok, lány. :D voltak pasijaim akikkel ugy éreztem hogy nem állok készen a szexre. de most már igen... és van egy pasi akivel beszélgetünk, megbeszéltük hogy talizunk, de mostanság abba maradt a beszélgetés... és reménykedtem hogy Ő lesz nekem az első. de hát nem nagyon akar összejönni. :/ mert tényleg nagyon szimpi, meg iszonyat helyes...
2011. júl. 10. 19:12
 3/40 anonim ***** válasza:
egyetértek a másodikkal. én is ugyanabban a cipőben járok. 16/L
2011. júl. 10. 19:14
 4/40 anonim válasza:

Engem nem zavar, hogy szűz vagyok. Nem igazán járok társaságba, elvont vagyok, úgyhogy nem lesz egyhamar pasim, de nem érdekel.

16/L

2011. júl. 10. 19:17
 5/40 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem érzem tehernek, hogy szűz vagyok és nem is élem meg rosszul. Sokan lenéznek amiatt, mert kicsit konzervatívabb gondolkodású vagyok, és nem haladok úgymond a korral azon a szinten, ahogyan azt a mai többség elvárja. Bár az is igaz, hogy eléggé félénk vagyok, de tudom és bízom benne, hogy idővel összehoz majd olyasvalakivel a sors, aki ezzel együtt is tud majd értékelni.

21/f

2011. júl. 10. 19:21
 6/40 anonim válasza:

Én is még szűz vagyok, néha megszolnak a lányok, h ezen már túl kéne már esni. :D De nem tudom néha kicsit hülyén érzem magam emiatt de semmi több

17/f

2011. júl. 10. 19:26
 7/40 anonim ***** válasza:

én nem vagyok az de előtte tehernek éreztem de utána hogy meg volt meg nem éreztem semmi ujjat csak hogy nagyon jó volt :P

18/F

2011. júl. 10. 19:29
 8/40 anonim ***** válasza:
100%

Pár hét és 20 leszek.

Hiányozni hiányzik az érintés, egy barátom volt, de vele nem jutottunk odáig.

Hogy élem meg? Rendes barátaim vannak, és nem mondogatnak olyan hülyeségeket, hogy "már illene túl esni rajta". Éppen eléggé tudják, hogy nem csattanok ki az önbizalomtól, nem traktálnak ezzel - normális embernek eszébe sem jut ilyesmi.

Nekem kapcsolat hiányzik.

19/L

2011. júl. 10. 19:39
 9/40 anonim ***** válasza:

Én mindig olyanokba szeretek bele akik foglaltak.Most is ez a helyzet, már 3 éve odavagyok érte.És csak olyannal tudnék együtt lenni akibe szerelmes vagyok, ez olyan rossz...Azt gáznak érzem, hogy még nem csókolóztam, de azt nem, hogy még szűz vagyok.

16/L

2011. júl. 10. 19:53
 10/40 anonim ***** válasza:
100%

Soha nem éreztem tehernek, és egyáltalán nem értem, miért kell ebből akkora ügyet csinálni. El vannak egyesek nagyon tájolva a fontossági sorrendeket és jelentőségeket illetően.

Maga a szex csak egy pont a szerelem i betűjén, még ha nincsen is neki i betűje. A hab a tortán. Sokan igazából magát a szerelmet hiányolják az életükből, mint ahogy az előttem szóló 19 éves lány is, teljesen érthető módon, hisz az jó. De nem lehet erőltetni, kicsit szerencsejáték feeling. De csak egy kicsit, avagy múlik rajtad is (még mielőtt a sok gyengeelméjű készpénznek venné,hogy az egész szerencse). Torta nélkül a hab se jó. Normális szakácstudás (érzelmi intelligencia) nélkül viszont a torta sem lesz jó (:

19/F

2011. júl. 10. 19:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!