Vannak itt szüzek? Ki hogyan éli meg, hogy még nem csinálta senkivel sem a szexet? Nem érzitekezt tehernek?
Írjatok kort és nemet is légyszí!
21L
"A válasz írója 84%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:53
Azt gáznak érzem, hogy még nem csókolóztam, de azt nem, hogy még szűz vagyok.
16/L"
A csókot se érezd annak. Az sem olyan dolog, aminek kötelezően meg kell történnie x éves korodig. Én sem csókolóztam még, de mégsem tartom gáznak. Az persze már más kérdés, hogy szeretném végre átélni magát az élményt...;)
Szörnyen elkeserítő szűznek lenni egyszerűen kibírhatatlan. Minden nap zokogok hogy nincs egy pasi akinek kellenék. Nem tudom mi a baj velem. Én ezt nem bírom tovább... Szerintem kimegyek a konyhába és harakirit követek el. :'( Viszlát viláááááááág
17/L
20.30-nak üzenem, hogy szánalmas vagy!
Én is nehezen élem meg, mert én 5 éve eldöntöttem kivel akarom először, csak nagy a korkülönbség köztünk és nem tudom, hogy "így" kellek-e neki!? Az is eszembe jutott már, hogy csak egy "egy éjszakás pasival", de amikor ott volt előttem, akkor a szívem, lelkem tiltakozott, ezért azt elfelejtettem..:) Igaz, hogy jobb odamenni és szembesülni a ténnyel, hogy lehet nem kellek neki, mint szenvedni a tudatlanságban, de...
20/lány
Én 23 éves férfiú létemre még csak nem is csókolóztam egy lánnyal sem. Lett volna esélyem párszor, hogy kialakítsak valamilyen szintű kapcsolatot, de egyik lánynál sem éreztem azt a késztetést, hogy apait anyait beleadva meg kell hódítanom, másrészt általánosságban nem jellemző rám, hogy keresem a társaságukat. Most már inkább félek is komolyabb szándékokkal ismerkedni velük a tapasztalatlanságom miatt.
Ha egyedül, vagyis a haveri társaságom nélkül maradok, komoly tehernek érzem a tényt. Manapság egyre többet gondolok arra, hogy inkább egy örömlány szolgáltatását kellene igénybe vennem első alkalommal, mert szerintem csak ez jelentene előrehaladást. Ha bármelyik jelöltemnél kiderülne a turpisság, márpedig leplezni nem lehet teljes mértékben, örülhetek, ha a szemembe nem köp.
Nekem még pasim sem volt, ami miatt persze folyton folyvást cikiznek, én meg nem fogok kamuzni azzal hogy "jajj de hát már volt" meg tudom is én... A hajam is gyakran két copfba fogom, a meséktől kezdve a filmeken keresztül a horror animékig mindent megnézek. Egy "barátnőm" szerint gyerekes vagyok és naiv (az utóbbit nem tudom mi a francért állítja...) de momentán én magas tojok a véleményükre. Mikor legyek gyerek? 50 év múlva?
15/l
Én elég jól bírom. 14/L
Utolsó, szerintem mi jóban lennénk, nagyon hasonlítunk egymásra:)
"A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 23:04"
Teljes mértékben igazad van! A két copfba kötött haj pedig szerintem aranyos ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!