MIért nem kellenek senkinek sem a szűzlányok?
Sajnálom, h oda lett :(
De én csak azután tudok kibontakozni, hogyha már kiismertem az illetőt. Fontos számomra a bizalom
Ne görcsölj ezen Te leány. :) Én is aggódtam régebben emiatt, itt az egyik ilyen kérdésem: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szuzesseg__1767..
De egyszer csak betoppant az életembe egy csodálatos leányzó és már nem görcsölök rajta. Aki szeret az így szeret, és különben is, ez ideiglenes állapot. :) Szerintem az lenne a gáz, ha csak úgy lefeküdnél másokkal. Fel a fejjel.
szuzen megdogleni?
uristen meg csak 19 eves, meg csak most lep ki az eletbe. munkahely, kapcsolatok...satobbi
lesz itt dugas akarmennyi :)
23:28-nak
Köszönöm, h segítesz!!!!
De az a baj, h én nagyon kedvelltem azt az illetőt, mindent megtettem volna érte, de látod mégsem voltam elég jó :'(
Ugyan ne sajnáld :)
Az meg h. megismerés kibontakozás és a végén ugymond megkoronázni a kapcsolatot, az természetes, nekem ez alap elvárásom.
Volt már h. 3 nap után "megkoronáztuk" de mint mondtam egyedül álló lettem :P
Oda ne dobd magad egyik pillanatról a másikra. Rögtön levonnák a következtetést h. "mennyit ér a bőröd"
Kell hogyne kéne. Szombat este 5 sör után egészen vasárnap reggel 9, sőt talán 10 óráig...
De az a csaj akit megfektettem 3 nap után mit gondolsz mennyit agyalt azon h. egy másik figurával eljátsza ugyan ezt? naugye...
Ezért nem kellenek az ilyen csajok csak "tüzet oltani"
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!