MIért nem kellenek senkinek sem a szűzlányok?
Tapasztalás:
A csaj szerény, félénk kedves 19 éves és szűz. Megtörténik aminek meg kell, aztán mire elmélyül a dolog a csaj rákap az ízére, rájön h. nem élte még ki magát, és elhagy, bár ez ritkább, sokkal inkább félrekefél teljes erőből...
Na szerintem ezért nem keresnek téged, mert ettől félnek.
Már amelyik komolyabb kapcsolatra vágyik.
22/F
22:34-nek
Komolyan így látod?? De akkor nekted már csak ribancok kellenek, mert Ők már kiélték minden szenvedélyüket? Én meg maradhatok szüzen?
Félreértettél :)
Több ismerősöm, köztük igen jó srácok sajnos jártak így. Ők már hosszabb időre terveztek, nem végleg, de évekre no... A csaj aki viszont most vesztette el a szüzességét, hamar érdeklődni kezdett h. milyen ha mással csinálja. Ebből lett a megcsalás és a nagyon gyors szakítás.
Ennek persze szöges ellentéte h. engem is csak úgy egy másikért kidobott a barátnőm, de sajnos nála ezt egy másik szóval lehet illetni...
Tehát félre ne érts nem skatulyázok, de ha valami rossz egyszer egyszer előfordult már akkor az emberek hajlamosak előre tartani tőle
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!