Minden csajnak csak a tapasztalt pasik kellenek, akkor mi lessz a szüzekkel?
Még szűz vok,17 éves,minden szűz csaj csak tapasztalt pasikat akar 1.-re,a tapasztaltakhoz meg már teljesítmény kell.Akkor hogyis veszíthetné el egyetlen szűz pasi is a szüzességét,ha ez a helyzet?
Most erre az jönne,h majd találok egy rendes lányt,aki majd betanít...de a mai világban? XD
Hát kétlem h lenne olyan csaj,vagy ha van is,akkor az valami bűn ronda lehet,mert aki jól nézki,azok nem is foglalkoznak szűz pasikkal,az tuti.
Amíg a világ világ lesz, addig a lesz egy sz lesz.
Egyébként mondd azt, hogy tapasztalt vagy te is és kész. :D
Hazudj. Mond azt, hogy már sok nővel volt kapcsolatod. Legfeljebb levágja, hogy nem így van, amennyiben béna vagy az ágyban. De mivel ő is szűz, nem hiszem, hogy rá fog jönni, max később, több partner után.
Látod-látod, ahhoz, hogy megélj rendesen, bizony hazudnod kell. Erre nevel ez a szép, gyönyörű világ és társadalom ;)
:P én szívesen elvenném egyszer egy pasi szüzességét, tök jó lehet bevezetni a dolgokba, szerintem sok csaj van így ezzel nyugi...
22N
Elég gáz, hogy nem azét nézik, hogy elég érett-e rá a kapcsolatuk vagy nem. Mi a jó életért számít ez ennyire? Szegények rágörcsölnek aztán akkor is szarak lesznek ha amúgy jók lennének. :S
19/l szűz
ezhülyeség..
nagyon sok csajt ismerek akik jobban szeretik a szűzfiúkat mint a nemszüzeket :D
Állj már a tökeidre fater.
Rinyálsz itt mint egy elsőbálozó bakfis lyuk.
Jajj a nem szűz lányok nem szexelnek velem...
A homlokodra van írva? Nem. Észreveszi, hogy nem voltál szűz? Nem, legalábbis kizárt, hogy észrevegye, mert fizikális kézzelfogható jele nincs a korod beli lányok meg kb annyit értenek a szexhez, hogy minél nagyobb és minél mélyebbre megy minél tovább akkor a tuti.
Csajozz és ne azzal kezd, hogy "Szia, Zoli vagyok még szűz, dugnál azért velem?"
Apukám, legyél már férfi, és csajozz. Ha a csaj érdeklődik tagadd le add meg neki ami kell ha elég jó voltál (készülj fel eléggé), akkor meg észre sem veszi. Utána meg már elmondhatod, hogy nem vagy szűz.
Férfi vagy te egyáltalán???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!