Szűzlányok, minek örülnétek jobban, ha olyan venné el a szüzességeteket, aki tapasztaltabb vagy olyan aki szintén szűz?
Figyelt kérdés
2009. szept. 14. 18:59
1/21 anonim válasza:
Én olyannak, aki szintén szűz.
2/21 anonim válasza:
Nekem mind1 lenne, csak h szeressük egymást....
3/21 anonim válasza:
hát..igaz mindegy,csak szeressük egymást!!
bár mivel még én is az vok ezért in kább az,ha apasi is az lenne!!!:)
4/21 anonim válasza:
Én még szűz vagyok de most szeretnék lefeküdni a barátommal és tudom, hogy ő tapasztaltabb és ez jobb érzés mert igy könnyebben eltudom magam engedni melette..:D nem csak egy bénázás lesz az egészből..:D
5/21 anonim válasza:
Annak ha egy nem szűz fiú,mert neki nagyobb tapasztalata van,nem fog bénázni.Jobban odatud figyelni rám.
6/21 anonim válasza:
én olyannal aki szintén szűz és szeretjük is egymást.
7/21 anonim válasza:
Én nagyon örültem neki, hogy a srác tapasztaltabb volt, mint én.
8/21 anonim válasza:
Inkább tapasztalt... Szűz fiúval voltam először, szegényke kegyetlen béna volt, vulgárisan fogalmazva be sem tudta dugni. Bénázott, aztán fél perc alatt elélvezett. Visszagondolva jobb lett volna olyannal, aki tapasztaltabb, és meg tudja adni, amire vágyok, de nem bántam meg, mert nagyon szerettem azt a fiút:D
9/21 A kérdező kommentje:
És mi van akkor ha tapsztalt is, érett is valamilyen szinten de szűz?
2009. szept. 14. 20:33
10/21 anonim válasza:
Hogy lehet egyszerre tapasztalt és szűz is? A tapasztalt azt jelenti, hogy nem először csinálja, sőt van némi gyakorlata is a dologban. Szerintem tapasztalt fiúval jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!