Szűzlányok, minek örülnétek jobban, ha olyan venné el a szüzességeteket, aki tapasztaltabb vagy olyan aki szintén szűz?
Figyelt kérdés
2009. szept. 14. 18:59
11/21 A kérdező kommentje:
Hát mondjuk úgy, hogy nem tizenéves, de még nem volt lánnyal, mivel az igazira várt vagy az legyen az ő titka, hogy miért... Mindenesetre szerintem nem lehet egy kalap alá venni egy felhevült kamasszal.
2009. szept. 14. 21:43
12/21 anonim válasza:
Érzelmi szempontból meghittebb sztem egy szűz fiúval. De ugyanolyan meghitt lehet egy már nem szűz fiúval, ha igazán szeretjük egymást.:) Inkább sztem az a lényeg, h ne azzal dicsekedjen, h a női focicsapaton végigment..:)
13/21 anonim válasza:
Vagy ő legyen szűz, vagy én, de így is eléggé izgul az ember az elsőnél, jobb, ha valamennyire rá tudod bízni magad a másikra.
14/21 anonim válasza:
Én is szűz vagyok és inkább tapasztaltabbal vesziteném el, bar a mostani pasim nem tapasztalt annyira,bar nem ez a lényeg, kicsit zavar
15/21 anonim válasza:
én egy tapasztalt partnernek jobban örülnék.
16/L
16/21 anonim válasza:
A lányok a szexet érzelmileg élik meg, tehát a legfontosabb, hogy érezze, hogy szereted. Az is ettől függ, hogy mennyire jó a szex, bár első alkalommal szinte biztosan fáj. Szerintem ebből a szempontból mindegy, hogy tapasztalt-e a fiú, mert az első alkalom az tök más, mint a többi.
Pl az én barátom sokáig kifejezetten félt attól, hogy egyszer egy szűz lánnyal hozza össze a sors, pedig ő nem volt már szűz...
17/21 anonim válasza:
tapasztalttal jobb, nekem a jelenlegi párom vette el, akinek elötte volt még 1 csaja, akivel 3 szor csinálta, ráadásul Kama Sutra tanár(olyan helyen dolgozik, ahol ezt kell tanítani, vagyis ilyen pózokat csak) szal kifogtam egy wow pasit, és sztem jobb ha tapasztaltabb, mert ha szűz a srác, lehet aztse tudja hol a lyuk, mert most ha lányok megnézitek, magát a lyukat külön nem látjátok, csak hogy rózsaszín az egész, meg azért egy tapasztaltabb tudja milyen tempóba rakja be, hogy ne menjen el a kedvem egy életre
18/21 anonim válasza:
18 vagyok a barátommal 5hónapja vunk együtt (ő is szűz) és mostanában már tervezzük az elsőt:) szal egy olyannak adom magam aki szintén szűz, és ennek nagyon örülök.
19/21 anonim válasza:
legyen szuz de szeressen nagyon akkor ha o is szuz legalabb nincsenek elvarasai
20/21 anonim válasza:
Lehet szüz csak maszturbàljon mert akkor valamivel tapawztaltabb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!