Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mért a ribik kellenek nektek?
Miért, miért???
Mert ba.szni akarnak!
Ezen mit nem lehet érteni?
Kefélni akar, hát keres egy kefélhető csajt, akinek nem kell udvarolni, szerenádozni, elég ha fizet egy sört, és viheti is felpróbálni.
Ribik nekem csak egyéjszakára kellenek, és kész. Párszor megdugni, és továbbmenii.
Komoly kapcsolatot nem kezdenék egy nővel akiről tudom hogy ribanc.
HA nem tudom róla, mikor megismerem, összejövünk, még taln szerelem is lesz, és később derül ki akkor elfogadom, nemfogom az miatt elhajtani mert van sötét folt a multjában.
Persze mindez csak akkor igaz, ha a szerelem valóban szerelem.
22/F
Ember függő!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Van akinek ribik kellenek, én a hátam közepére se kívánnék!
Mért általánosít mindenki mindent ?
Ha 1 normális igényes lány vagy akkor keress 1 normális igényes fiút!
Aki meg b@szni akar az az ő dolga, van elég ribanc hogy megtehesse, de aki ilyet csinál az olyan is!
90% os
Ott a pont!!!!!
Ennyi, aki csaj jolnéz ki ottvan a szeren, 2 tipus kell neik, vagy ez az agyonszolizott talpigarmani apuciagazdagfiajacskája...
Vagy a másik tipus
a kopyasz kigyúrt BMW s behajtó arc, szintén egy zsák lóvéval...
És sok esetben még a 20 év korkülönbség se számít nekik, csak bömössel legyen furrikázva a p*csa, meg legyen gucci táska....
pl. 18 éves csajszika, egy laza 40 es maffiozoszerű arcal van
Nem általánosítok, csak akinek nem inge...
És nem kellenek az agyonszolizott, vasalthajú pasik sem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!