Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » MIért nem kellenek senkinek...

MIért nem kellenek senkinek sem a szűzlányok?

Figyelt kérdés
2011. jún. 28. 22:23
 81/112 gibb6n válasza:
Hát talán mert olyanokkal ismerkedsz akik nem szeretik a szűz lányokat..:) jó msot öszejöni velük könnyű.. de mikor hagyák tudod azt..:) ezért..:))
2011. júl. 2. 17:00
 82/112 kapital válasza:
A szűz lányokban szerintem semmi rossz nincs... az egyetlen probléma az a világ amiben ma élünk. régen egy férfi számára a kihívás volt ami egy nőben kellett legyen... ma már szinte a nők kezdeményeznek... én azt mondom, legyél rá büszke hogy szűz vagy... és csak azzal veszítsd el... akivel nem bánnád meg.
2011. júl. 2. 17:05
 83/112 anonim válasza:
100%
Nekem is a kedvenceim a szűz lányok! Teljesen odaadóak, rajongásig szeretik a férfit, aki először vezeti be a rejtett örömökbe, szinte Istenként tekintenek rá. Egy úriember persze nem él vissza a helyzettel, türelmesen, gyengéden, de határozottan teszi a dolgát. Nem is értem, mért van sok válaszoló oda a szűz lányoktól! Valószínűleg rosszul csinálták, mert ha tényleg úgy csinálták volna, ahogy írtam, és ahogy kell, egy felejthetetlen és életre szóló élményt szereznek mindkettejüknek, mely évekig megalapozza a kapcsolatukat. Eszébe se jut, hogy elhagyja őt a csaj. Nekem is így volt az exemmel (aztán más miatt szakítottunk 2 év múlva). A nőkkel tudni kell bánni, ez nem megy mindenkinek!
2011. júl. 2. 17:10
 84/112 anonim válasza:
Ez hülyeség ez nem így van ám....
2011. júl. 2. 17:10
 85/112 anonim ***** válasza:
100%

olyan rossz ezt olvasni :S

tőlem is lelépett 2 srác, mikor megtudta, hogy 16 évesen még szűz vagyok (úristen! én még mindig fel vagyok ezen háborodva. az a normális, ha 16 évesen már átment rajtad min., 3 pasi?).

18 évesen úgy gondoltam, nem érdekel, ha nem komoly kapcsolatban, de elveszítem, mert már akkora gátlás volt bennem emiatt, hogy nem bírtam.

kiszemeltem egy velem egykorú, félénk srácot, összehaverkodtunk.

aztán egyszer v.hogy a szexre terelődött a szó, és azt írta poénból, hogy szexelne velem.

én meg visszaírtam, hogy miért is ne, beszéljük meg mikor.

megbeszéltük, meg is történt, nem is fájt.

a végén vallottam be neki, hogy szűz voltam, mire bevallotta, hogy még ő is :D csak nem gondolta volna rólam.

utána összejöttünk, és fél évig jártunk.

aztán 1 évig nem volt senkim, v.hogy féltem még akkoris a tapasztaltabb pasiktól, mi lesz, ha megtudják, hogy még csak 1 szűz sráccal voltam.

megismertem 1 36 éves férfit, aki művelt, és mindenről nagyon jól el tudtunk beszélgetni.

egyszer sokáig voltunk egy közös programon, és elkéstem a buszt, nála aludtam. nem nyomult egyáltalán, csak átölelt, és aludtunk.

legközelebb én kezdeményeztem, és bújtam, és akkor történt meg vele is az első.

azóta együtt is vagyunk, és azt mondta, ha szűz lettem volna, attól még ugyanúgy kívánt volna, és várt volna.

remélem te is találsz egy normális férfit.

lehet, hogy nem 3-4 évvel idősebbet, hanem 10-el...és talán ők nem rettegnek annyira attól, hogy " majd bevadulsz, és ki akarod élni magad".

én azóta is csak vele akarom kiélni magam. :D

20/L

2011. júl. 2. 18:01
 86/112 anonim ***** válasza:

Ugyanebben a helyzetben vagyok, mint Te, annyi különbséggel, hogy még nem kerültem olyan szituba, hogy ezért hagyjanak ott, mert még nem voltam senkivel.

Szintén 19 éves vagyok, egy ideje randizgatok egy 24 éves sráccal, viszont bennem is megvan a "félsz", mivel szerintem egyértelműen úgy gondolja, hogy már nem vagyok szűz. Elmondani nem akartam neki, nem ismerem annyira. Majd ha eljön az ideje, elmondom ha egyáltalán eljutunk odáig.

Hidd el, aki igazán szeret és normális, nem fog ezért otthagyni. Ha valaki ezért szakít, azt ne is sajnáld!

Sokkal szebb dolog még ennyi idősen szűznek lenni, mintha nem szerelemből feküdnél le valakivel. Ez is szerencse kérdése, van, aki 16 évesen megtalálja az igazit, van, aki csak jóval később. Kitartás!:))

2011. júl. 2. 18:20
 87/112 anonim ***** válasza:

Az a helyzet, hogy a szűz fiúknak bejönnek, mint nekem, ha nem szűz azoknak 50%-ának bejönnek, de egy szűz fiú meg nem tud akkora vonzalmat kelteni általában mint egy nem szűz.

f17

2011. júl. 2. 18:24
 88/112 anonim ***** válasza:

Ismerős :D habár én úgy érzem,ráérek ezzel a szüzes témával várni.. De ha kiderül beszélgetésnél,hogy én még szűz vagyok,akkor elhúznak.XD Mi van manapság már ha valaki szűz azzal még beszélgetni se fognak vagy mi??

15,5/L

2011. júl. 2. 18:29
 89/112 anonim válasza:
ha van kedved ismerkedni irj privát :)
2011. júl. 2. 18:40
 90/112 A kérdező kommentje:
Még képben van az illető, csakhogy több mint 10 évvel idősebb, ezért félek, h a szüzesség miatt nem is akar engem...mivel Ő már érett, tapasztalt...
2011. júl. 2. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!