Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » MIért nem kellenek senkinek...

MIért nem kellenek senkinek sem a szűzlányok?

Figyelt kérdés
2011. jún. 28. 22:23
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 101/112 anonim ***** válasza:

"De vhogy sose vagyok elég jó... pedig igényes vagyok, nem rúgok be, nem drogokzok, odafigyelek magamra stb... s mégsem vagyok elég jó...."

Akkor mar inkabb ugy fogalmazhatnank, hogy túl jo vagy.

Nem tudom, mennyi volt az ismerkedesi szakasz, mire szó esett a szuzessegrol, de leht, hoyg ez volt ez elso informacio, amibol megcsilélant nekik, hogy tartalmasabb vagy, es Tőled az egesz eletedet, egesz szemelyisegedet kaphatják csak meg egy multicsomagban, és ez tul nagy teher szamukra, nem akarták a vállukra venni, ha egyszer nem mazsolázhatják ki csak a szexet. Az is lelki teher szamukra, hogy valakitől, akinek a szex a suerelmet jelenti, kicsalják a szuzességét vagy ha már nem szuz, a tetsi szerelmét, mikozben ok ezt nem visznozzák, hát nagyon mocsoknak érezheti ettol magát az ilyen ember.

A sajat buntudatukat meglozendo léptek le.

Amikor megmondtad, hogy szűz vagy, akkor esett le nekik, hogy mas sulycsoportban vagytok abbol a szempontbol, hogy mit jelent nektek a szex.

Ezek szenvedelybeteg fiúk voltak, talald meg Magadban az okot, miert pont ők vonzanak!

2011. júl. 3. 05:24
 102/112 anonim ***** válasza:

"Igaz a átlagos vagy az alatti lányok is könnyen találnak pasit"

Csak a szép lányokat kerulik, mint a leprást...:(

2011. júl. 3. 05:36
 103/112 anonim ***** válasza:

:DD a szép lányokat kerülik? :DDD

ja, csak nekik szokott pasijuk lenni, 1-2 nap kihagyással...

mondjuk ha igazad van az azért van mert objektíven nézve kevesebb jópasi van mint szép lány és a szép lányok a jópasikra buknak.

2011. júl. 3. 08:22
 104/112 anonim ***** válasza:

Akkor mast ertunk szep lany alatt, akikre en gondolok, azoktol felnek a ferfiak. Kishituek is, meg se szolitjak oket, csak vagyakoznak messzirol max.

A legtobb diva errol panaszkodik a mediaban is.

2011. júl. 3. 08:28
 105/112 anonim ***** válasza:

Ja. sokkal rosszabb szép lánynak lenni, mint nem-jópasinak...

azért ezt nem veszem be :)

a nők felszínesebbek, mint a férfiak. tehát egy nem jópasinak esélye sincs labdába rúgni. ha nem hiszed el, küldd el a képét 2-3 barátnődnek azokról a srácokról akikkel eddig jártál/vagy beléjük estél. és gondolom tök véletlen lesz, hogy mindegyik barátnőd szerint jópasik az illetők :)

2011. júl. 3. 09:35
 106/112 anonim ***** válasza:
Nekem minden "baratnőm" fiú. Nem tartjak minden fiumat jopasinak, sőt... van, aki még engem is leértékel miatta, hogy annyira nemjopasik a szemukben a valasztottjaim. Megmutassam, kik tetszettek/tetszenek?:)
2011. júl. 3. 09:40
 107/112 anonim ***** válasza:

Jaj, van koztuk egyvalaki, aki minden fiubaratnőm szerint nagyonjopasi. Na, ot mutattam mar lanynak, es nevetogorcsot kapott, es azt mondta, hogy ilyen kepeket latva mindig elgondolkodik, hogy vajon mit lathatott meg benne az illeto lany?...:D:D

Van egy kaszanova is koztuk (most ahogy gondolkodom, ugrik be folyamatosan, hogy mikor kit melyik lanyismrosomnek mutattam), és őmiatta is kinevetett az a lany, akinek mutattam.:)

2011. júl. 3. 09:43
 108/112 anonim ***** válasza:

nem kell megmutatnod, köszi.

nem lennék vele előrébb :)

2011. júl. 3. 12:15
 109/112 anonim ***** válasza:

Én is feltehettem volna ezt a kérdést csak fiúban :)

Pontosan ilyen dekoratív szűz lányokat keresek,úgy látszik nem jön össze csak gyakorin itt meg felesleges erőlködni.

2011. júl. 3. 13:46
 110/112 anonim ***** válasza:
Akik rövidtávra terveznek, azoknak nem jön be, hogy heteket/hónapokat kell várni a szexre, amiben még kezdő és béna leszel. Aki hosszútávra tervez, az majd visszajön később, mert tudja, hogy kb. a nők 0,001%-a marad együtt élete végéig az elsővel, mert egyszerűen fűti a kíváncsiság, miután bevezették a szexbe. Akkor mégis hogy veszítik el az emberek a szüzességüket? Részegen, buliban :D Vagy mázliból. Vagy egy jófiú balek kivár, elveszi, majd néhány hónap/év múlva pofára esik. Esetleg rangon alul választ partnert magának, akivel mindent megtehet.
2011. júl. 3. 23:10
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!