El akarom veszíteni mit, tegyek? =// (Részletek lent)
14/f vagyok és el szeretném már nagyon veszíteni a szüzességemet. Csak nem tudom hogyan/kivel
Gondolkoztam azon, hogy van egy 26 barátom, és ha legközelebb elmegyünk bulizni, akkor meg kérdezzem őt, hogy nem-e szervez be nekem valakit? Csak az a baj hogy mi van, hogyha azt mondja, hogy nem akkor az meg nagyon gázos. Valaki nem tud tippet, ötletet-mit csináljak.
Várj még, mert agyfrászt kapok, ha pár nap múlva majd ír ide az általad felszedett 12 éves kislány, hogy: atyaúristen, mit tegyek, dugtunk a pasimmal a mensim alatt, lehetek terhes? Nem védekeztünk, mert még szűz is voltam, meg fenn volt egy tampon is...
Lehet, hogy kicsit durván ecseteltem a dolgot, de ennek ez szokott lenni a vége.
Komolyan mondom, várj még. Menőzni a haverok előtt így is tudsz, honnan tudnák meg, hogy megtörtént-e?!
Tudod, még egy fiúnak is egész más olyan valakivel, aki iránt érez is valamit.
Ha csak ennyi eszed van, hiába írnám, hogy inkább tanulj még, korai ez stb.
Ne legyél balek, ha mindenáron, bárkivel (mert nekem ez jött le) elveszítenéd, legalább hasznod legyen belőle. Hírdesd meg valahol (szűzesség eladó, vagy valami hasonló), hogy licitálhassanak rá, oszt' aki a legtöbbet fizeti, elveheti. Biztos van valami oldal, ahol ezt meg lehet játszani.
Frankón mutatna a vaterán :D
08:28 vagyok
Bocs, de 14l-nek olvastam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!