Meddig vagyok szűz? Részletek, lentebb.
Figyelt kérdés
Tudom, hogy szüzesség elvesztését nem feltétlen a szűzhártya átszakadása jelenti, tehát tegyük fel, hogy:
A pasi a péniszével csak a kis ajkaimon mozog, fel-le, és a csiklómat dörzsöli vele, szóval nem dugja be a hüvelyembe!
Ha így élvezünk el, akkor én még szűz maradok, avagy sem?
2011. aug. 18. 02:03
2/10 anonim válasza:
Be szerencsések azok a pasik akiknek 15 évesen már van barátnöjük :/
3/10 anonim válasza:
Hát, ha nagyon szó szerint veszed a dolgokat, akkor, a fizikai szüzesség elvesztését de, pontosan az jelenti, ha elszakad a szűzhártya. Lelkiekben viszont, érzelem is kell hozzá. De szerintem, ha felmerül benned a kérdés: szűz vagy-e még, akkor gondolom, lélekben is még az vagy. Szóval igen, még szűz vagy.
4/10 anonim válasza:
Szűz vagy, akkor veszted el, ha f.sz jár benned:D
5/10 anonim válasza:
vajon hány éves lehetsz???
ha ezt nem tudod...
6/10 anonim válasza:
Úgy körülbelűl 10 -12 centiig ha bedugják még simán belefér a szűz kategóriába don pepés pizzáról leszeded azt a kis prios szart ráhúzod a faszra a kis lábacskái a cucnak olyan 7-8 centit simán vissza tarthatnak szóval nyugodtan megtarthatod a szüzeésségedet csak gondolkodni kell .
8/10 anonim válasza:
Ha találsz egy olyan srácot aki ezt megcsinálja és nem rakja be akkor inkább mázlista vagy nem szűz...
9/10 anonim válasza:
De gumi nélkül ettől függetlenül még lehet gyereked ha ráélvez, minimális az esély rá, de van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!