Lefeküdhetek vele? (részletek lent)
15 éves múltam,de még nem menstruáltam,már voltam nőgyógyásznál azt mondta 16 éves koromig meg fog jönni. Szóval amíg nem menstruálok lefekhetek a barátommal?
kösz a normal válaszokat. :)
Kedves 1.! Tudod hogy hohgy értem!
Kedves második! az oldal neve www.gyakorikerdesek.hu
Kérlek választ írjatok ne kérdést.
Köszönöm
óvszert húzzatok mindenképp.
ha nincs menzesz ami elmaradna, akk a peteérés első jele lehet egy esetleges terhesség... amit nincs honnan észrevenned. de sztem ha nem menstruálsz, akk nem is feltétlenül vagy elég érett testileg, h kihordj egy magzatot, következésképpen a szexualitásra sem. nem lelkileg, hangsúlyozom, testileg.
15 évesen szerintem nem kellene leszólni, ha kérdez ilyent egy lány.
Ő legalább kérdez és nem durr bele alapon csinálja, amit csinál.
Én nem tudom, de sokan olyan rohadt keményen kiírják, hogy kérdezze a nőgyógyászt. 25 éves vagyok, rendszeresen járok nőgyógyászhoz, de sokszor a torkomban zakatol a szívem, hogy hogyan kérdezzek meg tőle egy-egy kényes témát. Oké, megkérdezem mindenképp, de nem olyan egyszerű, mint ahogy egyesek írják /tudom, Nekik biztos, hogy könnyen megy...
Szóval szerintem óvszer használata mellett megpróbálhatjátok. Az véd a nem kívánt terhességtől és a fertőzésektől is.
Én nem ítéllek el és nyugodtan lepontozhatnak a többiek, de 14 évesen vesztettem el a szüzességem egy olyan kapcsolatban, ami akkor már egy éve tartott és utána még 6 évig folytatódott. Bármilyen meglepő, de nem lettem világ k.vája, és 25 évesen egy gyermek és egy pocaklakó anyukájaként mondhatom, hogy semmit nem bántam meg.
Aztán jöhet a pontozás, magasról teszek rá. De sokan magukba nézhetnének, mielőtt egy normálisnak tűnő tini kérdésére így válaszolnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!