Lefeküdhetek vele? (részletek lent)
Figyelt kérdés
15 éves múltam,de még nem menstruáltam,már voltam nőgyógyásznál azt mondta 16 éves koromig meg fog jönni. Szóval amíg nem menstruálok lefekhetek a barátommal?
kösz a normal válaszokat. :)
2011. aug. 2. 13:09
11/19 anonim válasza:
nem kéne addig lefeküdni senkivel még nem menstuálsz... mert nem vagy érett testileg. És valoszinü h lelkileeg sem. És ha esetlen megfordult a fejedben h nem védekeztek mert nincs meg, akkor mondom h lehetsz terhes ..;) ugyhogy csakha nagyon kész vagy , és védekeztek!!!
12/19 A kérdező kommentje:
13>30 MÉRT NEM?
2011. aug. 2. 13:59
13/19 anonim válasza:
Csak belekötsz mindenkibe, aki azt mondja, hogy nem...
Ha határozott elképzelésed van már róla, hogy lefogsz vele feküdni, akkor minek kérdezgetsz itt minket?
Úgyis lefogsz vele feküdni, akármit is mondunk mi itt, ezt te is tudod jól..
14/19 anonim válasza:
Szerintem várj amíg megjön, mert a tested csak akkor lesz felkészlve a dologra. És nem fogsz lekésni semmit sem.15 L
15/19 A kérdező kommentje:
nem kötök bele csak kiváncsi vagyok erre. de már kaptam arra is választ. :)
2011. aug. 2. 14:52
16/19 anonim válasza:
Még ha menstruálnál akkor sem feküdj le ha már itt kérdezed, ugyanis ez azt jelenti, hogy nem vagy benne biztos, hogy akarod! De ha mindenképpen le akarsz feküdni a fiúval, akkor vegyen óvszert, mert nem tudhatod mikor lesz az első peteérésed, és ha éppen akkor amikor szexeltek, akkor már kész is van a baba!
17/19 anonim válasza:
ha az a konkrét kérdésed, h miért várj a menstruációig, akk arra tudok válaszolni. nem akarom részltezni a pontos hormonális hátteret, de minden hónapban a méh nyálkahártyája megvastagszik. ez lökődik le vérrel, ez a menstruáció. ezt a folyamatot hormonális változás generálja. ezt megelőzően megérik a petesejt, ami vagy beágyazódik vagy nem. ez ugye függ a megtermékenyítéstől... ha nem, akk vérzés. a petefészekből jön a petesejt, itt megint más hormonok hatnak. a petesejt nem érik meg, akk nem vastagodik a méh nyálkahártyája és nem lökődik le. a lényeg tulajdonképpen az, h ha éretlen vagy fizikailag, akkor nincsenek meg azok a fizikai változások, amik téged termékennyé tesznek, így a tested nincs felkészülve a szexre sem, ami ugye a megtermékenyítés része. érted a logikát?
18/19 anonim válasza:
testileg nem vagy készen rá se szellemileg..
19/19 anonim válasza:
Akkor én megmondom a frankót..
Szerintem ne feküdj le mert, még megbánhatod, ilyen 2 év múlva TALÁN..
na és SE szellemileg SE testileg nem vagy rá készen !!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!